Barca şi Juventus au negociat un schimb: Ivan Rakitic-Douglas Costa

I.GHE.
Ziarul BURSA #Sport / 12 martie 2020

Contractul jucătorului croat cu Barcelona expiră în vara lui 2021 şi sunt mai multe semnale că el va părăsi echipa catalană

Contractul jucătorului croat cu Barcelona expiră în vara lui 2021 şi sunt mai multe semnale că el va părăsi echipa catalană

Ivan Rakitic a intrat în atenţia pieţei transferurilor încă din vara trecută, când a fost aproape, în luna august să semneze cu PSG, atunci când Barca l-a inclus în operaţiunea de recuperarea a lui Neymar. În afara acesteia, a existat şi o opţiune exprimată de Juventus. În cele din urmă, varianta propusă de catalani a căzut, cu Juventus nu s-a ajuns la o înţelegere, iar jucătorul croat a rămas la Barcelona.

În perioada transferurilor de iarnă, oţiunea italiană pentru Rakitic. Conform jurnaliştilor de la El Mundo Deportivo, Barcelona şi Juventus au negociat un posibil schimb de jucători între Ivan Rakitic şi Douglas Costa, schimb care nu a mai avut loc.

Peste câteva luni, Ivan Rakitic va fi din nou în centrul atenţiei, pe piaţa transferurilor. Jucătorul croat nu a contat pentru Barcelona în perioada în care echipa catalană a fost condusă de pe bancă de Ernesto Valverde şi nu se află nici acum printre opţiunile lui Quique Setien. Fără continuitate la Barcelona, Ivan Rakitic ar putea semna un ultim mare contract, cu Juventus Torino, echipă care doreşte să îl achiziţioneze pe jucătorul croat.

Recent, Ivan Rakitic a declarat: "Desigur aş vrea să joc cu Cristiano Ronaldo. Îmi place să îl privesc cum joacă şi sunt atent la evoluţiile lui pentru Juventus. Pentru mine, el este unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului".

Conform jurnaliştilor spanioli, jucătorul croat, în vârstă de 31 de ani, ar putea fi coleg cu Cristiano Ronaldo chiar din luna iulie, dacă va alege să semneze definitiv cu Juventus Torino.

Cu toate acestea, nu este exclus ca Ivan Rakitic, după finalizarea contractului cu Barcelona, în 2021, să revină la Sevilla, clubul unde a jucat înainte de a semna pentru echipa catalană.

De altfel, Monchi (Ramon Rodríguez Verdejo), directorul tehnic al celor de la Sevilla, se gândeşte la jucătorul de la Barca, mai ales în această perioadă în care echipa andaluză nu evoluează la parametri optimi. Recent, Monchi a recunoscut că Rakitic "are profilul perfect de playmaker" pentru Sevilla şi că a contactat diferiţi agenţi pentru a discuta cu jucătorul croat.

Ultima echipă care şi-a arătat interesul pentru Rakitic este Atletico de Madrid care îşi doreşte un astfel de mijlocaş, ce poate să ajute echipa madrilenă în parcursul ei european.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb