BDR Associates, asociat exclusiv al Hill&Knowlton în România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 2 septembrie 2008

Agenţia de comunicare strategică şi relaţii publice BDR Associates Communication Group a câştigat contul de comunicare al Hotelului Radisson SAS, în urma licitaţiei organizate de

Radisson SAS Hotels & Resorts, parte a prestigiosului grup hotelier Rezidor. Radisson SAS încheie astfel un parteneriat pe termen lung cu BDR Associates pentru elaborarea şi implementarea strategiei de comunicare a celui mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est.

BDR Associates va oferi servicii de strategie de PR pentru comunicarea externă, consultanţă permanentă, implementare de programe şi relaţii cu mass media în vederea promovării imaginii celui mai mare hotel de cinci stele din România, Hotelul Radisson SAS din Bucureşti.

"Experienţa, reputaţia şi creativitatea BDR Associates corespund pe deplin obiectivelor şi planurilor noastre de comunicare şi ne bucurăm că suntem parteneri în acest proiect care are o importanţă strategică pentru noi, dat fiind că Radisson SAS Hotel Bucureşti este unul dintre cele mai mari hoteluri inaugurate de Rezidor în ultimii cinci ani", a declaratTorbjörn Bodin, Director General al Radisson SAS Hotel din Bucureşti.

Prin câştigarea contului Radisson SAS Hotel din Bucureşti, BDR Associates îşi consolidează portofoliul de clienţi, care reuneşte companii multinaţionale şi româneşti din diverse domenii cum ar fi IT&C, finanţe&bănci, industrie, agricultură, farmaceutice, real estate, bunuri de larg consum, etc.

Despre Radisson SAS Hotels

Radisson SAS Hotels & Resorts reprezintă marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele 5 grupuri la nivel mondial în domeniul hotelier. Din grupul Rezidor mai fac parte lanţurile hoteliere Park Inn, Country Inn, Regent şi Missoni. Radisson SAS operează 155 de hoteluri în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi are în desfăşurare alte 47 de proiecte. Radisson SAS Hotels a obţinut cel mai bun loc în topul hotelurilor preocupate de gradul de satisfacţie al clienţilor, conform celui mai recent raport European Guest Satisfaction Index.

Hotelul Radisson SAS din Bucureşti este cel mai mare hotel de cinci stele din România şi cel mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est. Hotelul dispune de 424 de camere, 4 restaurante, 3 baruri şi un centru de conferinţe cu 12 săli. Radisson SAS Hotel din Bucureşti oferă oaspeţilor săi numeroase facilităţi, printre care un centru de wellness, o piscină exterioară încălzită, cel mai mare jacuzzi exterior din Europa, o pistă pentru jogging, magazine de lux şi cel mai mare cazino din România.

Despre BDR Associates

BDR Associates, agenţie de comunicare strategică şi relaţii publice, este asociatul exclusiv al companiei Hill & Knowlton în România. Înfiinţată în 1995, BDR Associates a furnizat suport profesionist de comunicare strategică şi relaţii publice unui număr de peste 400 clienţi, dintre care 100 reprezintă importante companii naţionale sau multinaţionale, instituţii oficiale, organisme internaţionale, asociaţii sau agenţii non-guvernamentale din România sau Republica Moldova. Lista clienţilor BDR Associates include nume prestigioase, cum ar fi Afton Chemical, ABN Amro, Alconex, British American Tobacco Romania, Camera de Comerţ Americană în România, Camera de Comerţ Britanică-Română, Chemonics International Inc, Cisco, Euromall, HP, Lena Construcţii Romania, Monsanto, Pirelli, P&G, Teraplast şi Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere. În 2003, BDR Associates a semnat un acord de parteneriat cu Hill & Knowlton, făcând astfel parte din reţeaua internaţională a uneia dintre

primele trei companii de relaţii publice din lume. BDR Associates este partenerul ales de Organizaţia Internaţională Superbrands pentru implementarea programelor Superbrands în România şi pentru publicarea cărţilor Superbrands.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb