Biden vrea să blocheze planul lui Trump de a ridica restricţiile de călătorie impuse de pandemie

S.B.
Internaţional / 19 ianuarie 2021

Biden vrea să blocheze planul lui Trump de a ridica restricţiile de călătorie impuse de pandemie

Preşedintele ales al SUA, Joe Biden, intenţionează să extindă rapid restricţiile de călătorie, blocând, astfel, accesul pentru majoritatea oamenilor care au fost recent în mare parte din Europa şi Brazilia la scurt timp după ce preşedintele Donald Trump va ridica aceste cerinţe pe 26 ianuarie, a declarat o purtătoare de cuvânt a lui Biden, informează Reuters.

Trump a semnat luni un ordin de ridicare a restricţiilor pe care le-a impus la începutul anului trecut, ca răspuns la apariţia pandemiei de COVID-19, după ce a câştigat sprijinul membrilor grupului responsabil de gestionarea pandemiei de COVID-19 şi al oficialilor din domeniul sănătăţii publice.

La scurt timp după ce ordinul lui Trump a fost făcut public, purtătoarea de cuvânt a lui Biden, Jen Psaki, a scris pe Twitter "Conform sfatului echipei noastre medicale, Administraţia nu intenţionează să ridice aceste restricţii la data de 26 ianuarie".

Ea a adăugat că "Odată cu înrăutăţirea pandemiei şi cu apariţia unor variante mai contagioase în întreaga lume, nu este momentul să ridicăm restricţiile privind călătoriile internaţionale".

Până când Biden nu va putea acţiona, ordinul lui Trump va înlătura restricţiile în aceeaşi zi în care noile cerinţe de testare COVID-19 intră în vigoare pentru toţi vizitatorii internaţionali. Trump urmează să îşi termine mandatul mâine.

Săptămâna trecută, şeful Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor a semnat un ordin prin care se solicita aproape tuturor călătorilor care sosec în ţară pe calea aerului, să prezinte un test negativ sau dovada recuperării post COVID-19 pentru a putea intra în Statele Unite, începând cu 26 ianuarie, potrivit Reuters.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Un dictator nenorocit, o sa vedeti ce urmeaza, numa masuri ticaloase, numa nenorociri, nu numai pentru americani, pentru intreaga planeta.

    Adevarul este ca nu planeta e bolnava de Covid, alde Biden sunt profund bolnavi cu capul.  

    1. Asa este. Asta este rezumatul viitorului. Lumea va avea de suportat efectul aberațiilor psiho-, sociopatilor sadici multibogati. Acești demenți sint din alta lume, în care trăirile și sentimentele normale le sint refuzate. Ce putem atunci crede ca vor face? Exemplarul cel mai mediatizat, Bill Gates, nu e în stare sa formuleze o fraza coerenta, cap-coadă.

    o mana de bosorogi care mai de care , ciupiti de scleroza si alzheimer isi bat joc de o planeta intreaga . sa mai vedem !

    1. Pentru mine ce face Putin pe imensa "lui moșie", maica Rusie, e mai periculos pentru planetă. Ăsta nu e nici bosorog, nici ciupit de scleroză și Alzheimer.

      Putin nu o să aibe Alzheimer și el o să vă scape de hoți!

      Adică îi instruiește să dea mari tunuri aici ... banii în conturi străine și "el ne scapă de hoți" chemând- ui ca azilanți "dosare politice" ?

      Niet !, că toți hoții noștri au fugit prin alte meridiane (toate). Și doar avem multe Porți Albe, Jilave și Rahovei încăpătoare.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb