BNP PARIBAS: Arval a finalizat achiziţia a GE Capital fleet services

Adina Lateş
Companii / 11 noiembrie 2015

Grupul bancar francez BNP Paribas anunţă că Arval a finalizat achiziţia anunţată încă din iunie a.c. a GE Capital fleet services. Graţie acestei achiziţii, Arval devine lider pe piaţa leasingului operaţional multimarcă în Europa, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Conform sursei citate, operaţiunea vizează peste 160.000 de vehicule din 12 ţări europene şi se înscrie în cadrul unei colaborari la nivel global in care şi Element Financial a finalizat o tranzactie similara în America de Nord. Ca urmare, alianţa Arval-Element Financial devine lider global, cu o flotă de peste 3 milioane de vehicule în 47 de ţări şi active totale de 2,4 miliarde Euro. Tranzacţia a fost finalizată ca urmare a primirii tuturor aprobărilor necesare de către Comisia Europeană.

"La nivel local, Arval a împlinit anul acesta nouă ani de activitate, de-a lungul cărora a contribuit activ la transformarea profundă a industriei leasingului operaţional din România pe toate planurile. Demersul de calitate a serviciilor oferite reiese si din anchetele de satisfactie client, în ultimii 2 ani, Arval România obţinând cel mai bun scor NPS (Net Promoter Score) dintre toate entităţile Arval la nivel global. Încă de la lansarea pe piaţa autohtonă, în 2006, Arval a promovat serviciul de leasing operaţional, care a ajuns în prezent un instrument pe deplin recunoscut de toate tipurile de clienţi din toate industriile ca fiind o modalitate modernă şi eficientă de gestiune a mobilităţii unei companii, indiferent de talia parcului auto", se arată în comunicat.

Compania şi-a propus, pentru finalul anului 2015, să atingă o flotă în administrare de peste 7.500 de vehicule, în creştere cu 12% faţă de anul trecut si cu un nivel al investiţiilor de peste 27 milioane euro numai in acest an.

"Achizitia GE Capital Fleet Services, chiar daca nu are un impact direct în activitatea din România, aduce pentru Arval beneficii majore legate de extinderea acoperirii geografice şi de parteneriate globale cu noi companii. Împreună cu partererul nostru strategic din America de Nord - Element Financial, am devenit liderul global incontestabil al industriei, cu o complementaritate totală în expertiza specifică a pieţelor noastre tradiţionale, garantând clienţilor nostri globali cele mai bune servicii printr-o abordare globală declinată local", a afirmat Directorul General Arval Romania, Dan Boiangiu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb