BUCUREŞTI: Octagon, desemnat subantreprenor general al clădirii PC Business Center

V.B.
Companii #Imobiliare / 14 august 2014

Foto: Octagon.com.ro

Foto: Octagon.com.ro

Compania Octagon Contracting & Engineering, specializată în construcţii civile şi geotehnice, a fost desemnată subantreprenor general pentru PC Business Center, un proiect de birouri din nordul Capitalei. lucrările de construcţie executate avâd o valoare de aproximativ 2 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

PC Business Center are două etaje subterane şi 9 etaje supraterante, fiind localizată în aproprierea Primăriei Sectorului 1. Dezvoltatorul şi antreprenorul general este Iridex Group Import Export.

Octagon a preluat proiectul în toamna anului 2013, în calitate de antreprenor de specialitate, şi a executat operaţiunile de fundaţii speciale şi infrastructură: pereţi mulaţi D 600, piloţi foraţi D 620, grindă de coronament, excavaţie şi sprijiniri metalice, sistem de epuisment, radier S2, S1, hidroizolare subsol şi bazin de apă. Lucrările au fost finalizate în mai 2014, se mai arată în comunicat.

Contractul a fost suplimentat cu execuţia lucrărilor de suprastructură, Octagon devenind subantreprenor general la PC Business Center. Construcţia a ajuns la nivelul 3 al clădirii. Acesta este unul dintre cele trei proiecte de birouri majore, construite de Octagon în Bucureşti, în 2013- 2014, alături de Green Court Bucharest şi Hermes Business Campus.

Alexandros Ignatiadis, co-fondator şi acţionar al Octagon, a declarat: "Deşi. potrivit statisticilor, 2013 a fost un an mai slab pentru piaţa construcţiilor decât anul anterior, 2013 şi 2014 au fost ani de creştere intensă pentru Octagon, marcaţi de contractarea unor proiecte majore, în special pe segmentele de birouri şi infrastructură".

Fondată în 2005, cu sediul central în Bucureşti şi o sucursală în Bagdad, compania Octagon Contracting & Engineering a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 19,6 milioane euro şi a derulat proiecte în România, Irak, Grecia, Turcia şi Bulgaria. Printre lucrarile executate de Octagon în ţara noastră, se numără: complexul de birouri Green Court Bucharest, clădirile de birouri Sky Tower şi Olympia Tower (toate trei în Capitală), precum şi Centrala Electrică cu Ciclu Combinat 867 MW OMV-Petrom (Brazi, Prahova).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb