Bucureşti - smart city, un concept sprijinit de Adrian Zuckerman

A.P.
Miscellanea / 2 noiembrie 2020

Bucureşti - smart city, un concept sprijinit de Adrian Zuckerman

Primarul general în funcţie Nicuşor Dan a declarat că în discuţiile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA la Bucureşti Adrian Zuckerman a primit promisiunea cu privire la sprijin pentru a crea un oraş inteligent, "în ceea ce înseamnă soluţii de transport pentru mari oraşe". El a adăugat că i-a adresat o invitaţie diplomatului american de a vizita Primăria Capitalei în viitorul apropiat, potrivit News.

"Bucureştiul are potenţialul de a deveni un centru regional în afaceri, un centru regional academic, un centru regional cultural şi am vorbit în discuţia pe care am avut despre deschiderea Bucureştiului către marile investiţii. Bucureştiul trebuie să înceapă, de asemenea, cu a pune bazele unei competiţii economice în interiorul Bucureştiului şi acele companii municipale au fost exact opusul a ceea ce înseamnă o competiţie corectă pe piaţa din Bucureşti. Am vorbit despre un ajutor şi de un transfer de tehnologie, şi am primit promisiunea şi sprijinul de la domnul ambasador, în ceea ce înseamnă oraş inteligent, în ceea ce înseamnă soluţii de transport pentru mari oraşe", a afirmat Nicuşor Dan luni, la finalul discuţiilor cu ambasadorul SUA în România.

Acesta a mai spus că au fost şi discuţii privind problema traficului de persoane şi l-a asigurat pe ambasadorul Adrian Zuckerman de sprijinul municipalităţii.

"Am vorbit, aşa cum a spus domnul ambasador, de problema traficului de fiinţe umane şi am asigurat ambasadorul de suportul municipalităţii pentru centre de cazare pentru victimele traficului de fiinţe umane, pentru consilierea acestor persoane. Nu în ultimul rând, vrem ca această relaţie să continue şi am transmis domnului ambasador invitaţia de a vizita în viitorul apropiat Primăria Capitalei", a conchis Dan.

Ambasadorul SUA în România a avut discuţii, luni la sediul ambasadei, cu premierul Ludovic Orban şi cu primarul general în funcţie Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Va dati seama ce tradatori de tara avem,nici macar nu se mai feresc sa ne arate ce colonie,sclavi pe plantatie moderni am ajuns,iar mucusor care spunea ca revolutioneaza Buc.nu este decat un executant docil,felicitari celor 66% analfabeti functionali

    1. Apoi o sa spuna ca psd a facut ororile psd s vandut tara

    exact cum ar spune tatuca lenin asa bine ai spuso si tu anonimule,tocmai de acest tip de gindire trebuie sa scapam ,procentul ala de analfabeti trebuie sa-l reprosezi psd siacolitii lor politicicare de atata amar de vreme comduc direct sau indirect destinele tarii ca si acum din parlament dar cei ca tine ori au interese ori nui duce mintea sa discearna bunul de rau, cred ca mai trebuie sa moara citeva milioane de idioti ca sa o ia tara pe drumul cel bun

    1. Bolsevici,dictatori ,criminali si tradatori sunt cei de dreapta ,pupincuristi aplauda

      Daca ai avea putina minte si ratiune ai vedea toata mizeria din pnl usr

    ?! un oraș inteligent ca cele din SUA unde dorm drogați peste tot in spațiul public, iar in spatii private intră descreieratii și omoară oameni nevinovați?

    Asta vrem? cu asa ceva ne momeste momăia de ambasador? 

    A spus ceva inteligent omul acesta de când a fost catapultat în România?

    1. Bate câmpii cu grație ...

      Când vorbește Orban profesorul de psihiatrie explica studenților un caz de paranoia și fabulație pe viu, cu toate simptomele și manifestările de caz: fuga de idei, invenția de lucruri care nu s-au petrecut, fabulația cu privire la viitor, construcția de personaje imaginare, slugărnicia nesolicitată și toate alea.

      Locotenenții lu Iohannis trebuie duși la psihiatru, nene.... 

    sa speram ca macar jumatate din cat au stat psd la putere sa stea si partidele democratice ca saobserve si sustionatorii psd ce inseamna o guvernare inteligenta si corecta caci altfel oricat iar sodomiza psd ei nu isi dau seama fiindca dea lungul timpului cu ofoarte mica exceptie au avut partenumai de conducatori prosti si hoti care se mai dau si mari iubitori de tara

    1. Idiotule au stat jumatate si....

    Ce ar fi să mutăm sediul ONU la București? tot stă fără rost ditamai splendoarea lui Ceaușescu!.

    Si uite așa am deveni buricul 

    mapamondului.

    Să moară vecinii (pretini știu care) de ciudă. 

    1. nu-i da idei lui Dani ca in micul Paris o sa faca micul Vatican... ca daca tot s-a turnat el pe clopotul catedralei ..poate are si misiunea sa ingroape " Marea schisma", surorile sa se regaseasca si sa reziste "noilor" ambitii a gloriei islamice

    Cred că americanii l-au trimis aici ca să scape de el.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb