Mărci şi retaileri din industria fashion, printre care şi C&A, solicită guvernelor şi instituţiilor financiare să accelereze accesul la creditare şi asigurarea veniturilor pentru întreprinderile şi lucrătorii vulnerabili din acest segment de activitate, conform Agerpres.
"C&A susţine un plan de acţiune alături de mai multe entităţi globale, pentru a ajuta producătorii de confecţii şi lucrătorii din ţările cu economie în curs de dezvoltare să supravieţuiască perturbării comerţului global cauzat de pandemia COVID-19. Acordul încheiat de Organizaţia Internaţională a Muncii, Organizaţia Internaţională a Angajatorilor (IOE), Confederaţia Sindicală Internaţională (ITUC) şi Sindicatul Global IndustriALL solicită marilor branduri din industria fashion, retailerilor şi guvernelor să îşi asume măsuri care să protejeze veniturile, sănătatea şi contractele de muncă ale lucrătorilor din industria de îmbrăcăminte în timpul crizei COVID-19. C&A, împreună cu alte mărci şi retaileri din industria fashion, solicită guvernelor şi instituţiilor financiare să accelereze accesul la creditare şi asigurarea veniturilor pentru întreprinderi şi lucrători. În cadrul planului de acţiune, C&A se angajează, de asemenea, să deschidă linii de comunicare eficiente cu partenerii lanţului de aprovizionare în legătură cu starea operaţiunilor comerciale şi planificarea comenzilor, în funcţie de evoluţia crizei actuale", precizează retailerul într-un comunicat de presă, transmis vineri AGERPRES.
Potrivit sursei citate, ca răspuns la dispoziţiile guvernamentale de închidere a celor 1.400 de magazine din Europa, C&A a fost iniţial obligată să întrerupă toate comenzile, însă de atunci, retailerul de modă a contactat cei peste 300 de furnizori ai săi pentru a găsi soluţii reciproc avantajoase. Astfel, până în prezent, C&A a restabilit 93% din toate comenzile întrerupte anterior.
"Dincolo de măsurile imediate de combatere a impactului acestei crize, C&A rămâne implicată în instituirea şi consolidarea pe termen lung a sistemelor durabile de protecţie socială pentru a avea o industrie de îmbrăcăminte mai echitabilă şi mai rezistentă în ţările care nu au asemenea structuri", a declarat Jeffrey Hogue, directorul Departamentului Sustenabilitate al C&A.
Cu aproape 1.900 de magazine în 21 ţări şi aproximativ 51.000 de angajaţi, C&A este unul dintre principalii retaileri din industria fashion. C&A face parte din COFRA Holding, cu prezenţă în Europa, Brazilia, Mexic şi China.
1. Malinvestment si Misallocation
(mesaj trimis de Eduard Adrian în data de 24.04.2020, 17:42)
Aolooo....
SA se duca cineva la economistii de 2 lei sa le spuna ca automobilele, cumparaturile la mall si textilele sunt considerate malinvestment si misallocation pe timp de criza.
Tocmai aceasta nebunie de a cheltui anapoda pe active emotionale si active supraevaluate, prin bani imprumutati, a creeat aceasta criza.
Chiar daca, aparent, covidul a fost doar un ac la bula deja evidenta.
Toata lumea vrea ballout"... firme de dou lei umflate pe creditarea pietei si a bancilor.
1.1. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
(mesaj trimis de anonim în data de 25.04.2020, 00:43)
Fackin bee-chess ai vrut sa spui...toata lumea vrea ballout si sa stii ca si eu am 2 balls to get out...platesc dou lei umflate cu le vrei !
1.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 1)
(mesaj trimis de anonim în data de 27.04.2020, 00:29)
corect