Calitatea spaţiului educaţional reuneşte la Bucureşti lideri din educaţie şi din arhitectură

S.A.
Comunicate de presă / 8 februarie 2016

Calitatea spaţiului educaţional reuneşte la Bucureşti lideri din educaţie şi din arhitectură

Lideri din educaţie şi din arhitectură din Finlanda, Danemarca, Marea Britanie, Germania, România, Olanda şi Rusia participă pe 3 martie la Building Education Bucharest International Forum 2016, un eveniment unic în România, dedicat calităţii spaţiului educaţional.

Forumul internaţional pentru calitatea spaţiului educaţional va reuni la Bucureşti profesiile educaţiei şi profesiile construirii spaţiului, peste 200 de manageri din educaţie, de la grădiniţe la universităţi, publice şi private, arhitecţi, furnizori de soluţii şi de tehnologii.

În cadrul celor 5 sesiuni ale forumului vor susţine prezentări şi studii de caz 25 de speakeri, reprezentanţi ai: University of Cambridge; Times Higher Education World University Rankings - clasamentul mondial al instituţiilor de învăţământ superior; Perkins+Will - prima poziţie în topul internaţional al birourilor de arhitectură specializate în proiecte educaţionale; UNStudio; Zaha Hadid Architects; Burntwood School din Marea Britanie, desemnată clădirea anului 2015 de către Royal Institute of British Architects ; Saunalahti School din Finlanda sau "Şcoala Viitorului", cum a numit-o mass-media internaţională; "Smart School" - o altfel de şcoală din Irkutsk, proiect câştigător al concursului internaţional de arhitectură lansat în 2015 de Rusia; Transylvania College - o şcoală multipremiată din Cluj-Napoca; printre cele mai importante şcoli internaţionale din Bucureşti: The American International School of Bucharest, The British School of Bucharest şi The International School for Primary Education.

Tematicile abordate sunt: rolul spaţiilor în educaţie; calitatea spaţiului educaţional şi calitatea actului educaţional; legătura dintre educaţie şi spaţiul în care are loc actul educaţional; profesiile educaţiei şi profesiile construirii spaţiului - conexiuni, influenţe şi interferenţe; viziunile celor mai importante firme de arhitectură cu privire la spaţiile educaţionale; experienţe unice din educaţie, prezentate de lideri ai şcolilor; bune practici de management educaţional; studii de caz despre colaborările de succes dintre arhitecţi şi managerii din educaţie în construirea de şcoli sau în transformarea spaţiilor educaţionale; parteneriat pentru educaţie.

Chairman al evenimentului este Preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România, arhitect Şerban Ţigănaş: "Nevoia de educaţie ca materie primă pentru construcţia viitorului României este evidentă şi indiscutabilă. Care este viziunea şi care sunt proiectele sustenabile care conduc spre educaţia de care avem nevoie? Actul educaţional acoperă practic întreaga noastră viaţă, dar se intensifică în perioadele fundamentale ale diverselor etape de formare. El este întotdeauna găzduit şi influenţat de spaţii cu cerinţe speciale de calitate. Profesia de arhitect iniţiază un dialog deschis cu profesiile educaţiei pentru a discuta starea în care ne aflăm şi mai ales pentru a identifica modele şi soluţii, pentru a le propaga. Building Education Bucharest International Forum 2016 este cadrul pregătit pentru acest dialog în urma căruia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine prin ceea ce încercăm şi să ne facem eforturile convergente şi coerente".

Proiectul este realizat sub egida Ordinului Arhitecţilor din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7317
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3535
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9743
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.9099

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb