Campionatul European de Snooker - Juniori şi Seniori Echipe, la Bucureşti

F.A.
Sport / 12 ianuarie 2014

Federaţia Română de Snooker şi Asociaţia Europeană de Biliard şi Snooker (EBSA) vor organiza Campionatul European de Snooker - Juniori (Under 21) şi Seniori Echipe - categoria amatori, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Evenimentul va avea loc între 18 şi 29 martie.

Campionatul de Juniori va avea loc între 18 şi 23 martie, iar cel de Seniori (bărbaţi, femei şi master) între 23 şi 29 martie. Ambele categorii vor reuni peste 150 de participanţi din peste 20 de ţări (Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Belgia, Olanda, Serbia, Bulgaria, Ucraina, Belarus etc.). Alături de aceştia, în Bucureşti se vor afla şi 26 de arbitri internaţionali de snooker.

Francisc Tobă, preşedintele Federaţiei Române de Snooker, a declarat: "Este al treilea campionat european de snooker organizat în România, precedentele având loc în 2006, la Constanţa, respectiv în 2010, în Bucureşti. De data aceasta vorbim de o premieră, fiind două campionate în acelaşi timp: juniori, respectiv seniori echipe. Este o dovadă de potenţialitate şi indică o încredere pe care ne-o acordă asociaţia europeană de profil. Rezultatele noastre, obţinute în special începând cu 2007, anul înfiinţării Federaţiei Române de Snooker, alături de evaluările la care am fost supuşi de către organizaţia europeană, denotă faptul că suntem validaţi din punct de vedere al potenţialului la standardele europene de a organiza un astfel de eveniment"

Asociaţia Europeană de Biliard şi Snooker (EBSA) a fost înfiinţată în urmă cu peste 30 de ani, iar în prezent are 42 de ţări europene membre. Începând cu 1988, EBSA organizează primul turneu european de snooker dedicat amatorilor.

Snooker-ul este unul din jocurile incluse în categoria biliard şi îşi are originea în biliardul englezesc, apărut în urmă cu peste 300 de ani. Snooker este un joc diferit de biliardul clasic, mult mai popular în România (dar care este denumit pe plan internaţional "pool"). Mesele sunt mai mari şi mai masive, bilele mai mici, iar durata jocului este mult mai lungă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb