Canon aduce pasionaţilor de fotografie o rezoluţie de 15.1 MP şi un suport video Full HD: EOS 500D

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 aprilie 2009

Urmând lansarea primei camere foto Canon, capabilă să filmeze - EOS 5D Mark II în Septembrie 2008 - Canon oferă acum consumatorilor capabilităţi Full High Definition (HD) într-un DSLR compact şi uşor.

Noul EOS 500D integrează un senzor APS-C CMOS de 15.1 MP - ideal pentru printuri mari detaliate sau pentru incredibile capabilităţi de decupare. Pentru fotografiere în condiţii de iluminare slabă, EOS 500D oferă o sensitivitate ISO ridicată de până la 3200 ce poate fi extinsă la 12800, oferind fotografilor capacitatea de a fotografia în cele mai slabe condiţii de iluminare. O incredibilă reducere a zgomotului este posibilă prin prezenţa procesorului Canon DIGIC 4.

EOS 500D oferă fotografilor entuziaşti o nouă metodă de a fotografia lumea în care trăiesc. Acest model asigură incredibile capturi de imagine împreună cu înregistrare video Full HD 1080P. Pentru filmări mai îndelungate, utilizatorul poate alege rezoluţii mai mici, VGA sau 720P. Conectorul HDMI permite un preview uşor şi imediat al imaginilor, precum şi al filmelor pe orice HDTV compatibil.

Fiecare detaliu expus

Vizualizarea sau previzualizarea de imagine sunt asigurate de un ecran LCD 3.0" Clear View. Acelaşi ecran este utilizat şi la premiatul model 5D Mark II, acesta oferind o rezoluţie de 920,000 pixeli - pentru o vizualizare ultra-detaliată de imagini, verificări precise ale focusului, şi un acces uşor către meniul de sistem al aparatului EOS. Pe lăngă suportul oferit la fotografierea din unghiuri mai complexe, modul Live View include şi opţiunea Face Detection AF. Ideală pentru fotografii nou veniţi în lumea SLR-urilor, aceste opţiuni permit realizarea unei focalizări automate, cu o vizualizare în timp real a imaginii pe display-ul LCD.

Procesare rapidă, focalizare rapidă

Procesorul Canon DIGIC 4 oferă viteze continue de fotografiere de până la 3.4 fps în serii de pînă la 170 JPEG-uri . Folosirea sistemului Canon wide area AF - ce integrează 9 senzori individuali, incluzând un punct central de intersecţie cu un senzor de înaltă precizie pentru lentile f/2.8 sau mai rapide - face posibilă captura acţiunilor la o fracţiune de secundă.

Procesorul DIGIC 4 lucrează în strânsă legătură cu senzorul CMOS pentru a oferi o incredibilă reducere a zgomotului şi procesare a imaginii pe 14-bit, pentru o gradare omogenă a tonurilor şi a culorilor naturale. În plus, DIGIC 4 permite o pornire foarte rapidă şi o vizualizare de imagine aproape instantanee, imediat după fotografiere.

Calitate EOS

În ciuda corpului său compact, foarte uşor, modelul EOS 500D include toate atributele sistemului EOS. Fiecare detaliu al modelului EOS 500D - de la vizorul enorm la intuitivul meniu al sistemului EOS - este proiectat să ofere utilizatorilor o experienţă fotografică de clasă.

Calitatea imaginii este protejată de sistemul integrat EOS Cleaning System, ce reduce, respinge şi înlătură praful de pe senzor. Particulele de praf persistente pot fi înlăturate uşor încă din faza de post-producţie utilizând Dust Delete Data - ce poate fi adăugată imaginii în cameră - şi softul profesional inclus Canon Digital Photo.

Softul Digital Photo Professional oferă un pachet de editare RAW complet, cu funcţii precum quick check, un utilitar de decupare şi unul de marcare - plus abilitatea de a schimba luminozitatea, balansul de alb şi stilul în formatele de imagine RAW. Suita software este inclusă cu EOS Utility şi editorul Picture Style pentru o versatilitate fără pereche.

Compatibilitatea cu gama completă de obiective Canon EF, EF-S şi cu bliţurile din seria EX Speedlite - inclusiv compactul şi puternicul K265, plus o reîncărcare rapidă de la doar două baterii AA - permite crearea unui sistem de fotografiere la fel de unic ca şi fotograful care îl foloseşte.

"EOS 500D extinde limitele cerinţelor impuse de fotografi, combinând imaginile excepţionale cu capabilităţile video full HD," a declarat Nicu Stăncescu, Marketing Manager, Canon Romania. "Fotografii entuziaşti pot captura acum cele mai bune momente într-o manieră care le caracterizează cel mai bine creativitatea."

Orice fotograf Canon se poate înregistra pentru serviciul CANON iMAGE GATEWAY, ce permite acces la cele mai noi informaţii EOS, actualizări utile şi conţinut exclusiv despre EOS - plus utilitare ce permit utilizatorilor să creeze propriile podcast-uri video şi să stocheze imagini online.

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc. Japonia, unul dintre liderii în inovaţii, la nivel mondial, şi un producător de soluţii de imagine pentru persoane şi medii business.

Canon Europe îşi concentrează activităţile de business în două pieţe bine definite: Soluţii de business (dezvoltarea de produse IT, soluţii şi servicii pentru medii office şi de printare profesională) şi Soluţii de imagine pentru consumatori (produse foto, video, imprimante, scanere, maşini de fax şi echipamente multifuncţionale).

Canon Europe oferă, de asemenea, şi produse pentru mediile industriale ce includ echipamente medicale, semiconductori şi lentile.

Canon Europe deţine 11.000 angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb