Canon introduce pe piaţă noul model Canon HD Camcorder HV30

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 22 august 2008

Canon adaugă astazi un nou model seriei de camere video HD, prin lansarea noului model Canon HD Camcorder HV30. Mergând în urma succesului avut cu modelul HV20- numită şi "Cam corder of the Year" pe anul 2007- HV30 aduce în plus faţă de predecesoarea sa o serie de îmbunătăţiri ce dau o nouă definiţie conceptului "easy to use".

Pe lângă posibilitatea înregistrării imaginilor HDV1080i direct pe casetă MiniDV, HV30 introduce un nou ecran de vizualizare, Multiangle Vivid LCD, ce pune la dispoziţia utilizatorului un unghi de vizualizare de 135 grade- menţinând astfel o imagine clară, chiar şi atunci când filmarea se face sub sau deasupra nivelului ochilor. Integrată într-o carcasă neagră, foarte stilată şi plăcută privirii, noul HV30 este compatibil cu aumulatorii Canon BP-2L24H, ceea ce îi oferă o autonomie de patru ore de filmat continuu pe un ciclul de încărcare.

Acest model integrează sistemul Canon HD Camera, sistem ce a situat modelul HV20 pe poziţia de cea mai bună cameră a anului 2007.

"Anul trecut HV20 a stability un nou standard pentru segmentul home moviemaking ", a declarat Mogens Jensen, preşedinte al diviziei Canon Consumer Imaging.

"Pe măsură ce tot mai mulţi oameni descoperă extraordinara calitate oferită de filmele HD, suntem încrezători că acest model este capabil să devină un succes, la fel de mare ca şi predecesorul său ".

Canon HD Camcorder HV30:

Relizare de filme în format HDV1080i la o calitate extraordinară, datorită prezenţei sistemului Canon HD Camera:

Senzor CMOS Canon Full HD

Lentile Canon HD, cu un zoom optic 10x şi un stabilizator de imagine (OIS)

Processor HD DIGIC DV II

Modul AF(auto focus) foarte performant, asigurând un auto focus excelent pentru imaginile în mişcare; manual focus este ajutat de opţiunea Focus Assist

Libertate de filmare - amplasare intuitivă a controalelor; compatibilitatea cu acumulatoare de capacitate ridicată permite filmării să continue pentru o perioadă mai mare

Previzualizarea imaginilor pe un ecran Multiangle Vivid LCD de 2.7" - luminos şi clar cu o capacitate superioară de reproducere a culorilor

Filmare progresivă Cinema-style 25p şi mod CINE image

O conectare uşoară la TV prin folosirea ieşirii HDMI sau a celei component; DV in/out permite realizarea unui transfer de imagini intre cameră şi computer.

Canon HD Camera System

Modelul HV30 beneficiază de toate avantajele oferite de sistemul Canon HD Camera. Cu un design asemănător celui care se regăseşte la modelul HV20, noul HV30 înregistrează imagini video excelente în format HD1080i pe un mediu de înregistrare accesibil ca preţ.

Lentile video Canon HD

HV30 beneficiază de expertiza Canon în domeniul lentilelor video, fiind primul producător de lentile HD din lume pentru broadcast în televiziune.

Realizate special pentru rezoluţii HD, lentilele de zoom optic 10X integrează două elemente sferice responsabile cu eliminarea distorsiunilor cromatice. În acelaşi timp un înveliş special reduce efectul de ghosting şi flare.

Prezenţa unui filtru special permite apeturii să rămână complet deschisă în condiţii extreme de iluminare. Stabilizatorul de imagine Canon combină două tehnologii de detectare şi corectare a imaginii, permiţând modelului HV30 să compenseze pentru vibraţii minore precum mişcări uşoare ale corpului atunci când respiraţi. Incredibilul stabilizator de imagine oferit de acest model este eficient atât pentru modul video cât şi pentru cel fotografic.

Canon Full HD CMOS

Sezorul video Canon Full HD este capabil să realizeze capture HD la o rezoluţie de 1920x1080 pixeli- aceeaşi rezoluţie întâlnită la cele mai recente televizoare Full HD. Realizat prin intermediul tehnologiei dezvoltate la seria Canon EOS- cel mai popular sistem D-SLR din lume- senzorul încorporează un circuit de reducere a zgomotului şi un filtru de culoare.

DIGIC DV II

Destinat pentru a suporta randarea imaginilor HD, procesorul Canon DIGIC DV II foloseşte o tehnologie avansată de reducere a zgomotului pentru a oferii o imagine HD clară. Procesorul DIGIC DV II optimizează culoarea înregistrărilor, oferind astfel o imagine vividă foarte apropiată de realitate.

În plus, DIGIC DV II este "motorul" din spatele capabilităţilor avansate de fotografiere oferite de Canon HV30.

Un modul flash integrat, o conexiune PictBridge şi un display ce monitorizează nivelul de luminozitate, sunt componentele ce perimit utilizatorului să realizeze capturi fotografice de 2.7 MP în timp ce filmează, sau să realizeze capturi de 3.1MP în modul foto. Fotografiile au ca mediu de stocare carduri MiniSD.

Instant AF

Dezvoltat pentru prima dată la seriile profesionale XH, Instant AF este un sistem avansat de realizare a focalizării, ce este special dezvoltat pentru solicitările ridicate cerute de formatele HD. Instant AF este un sistem hybrid unic, ce foloseşte doi senzori pentru a obţine foarte repede auto focus, lăsând utilizatorilor libertatea de a se concentra la încadrarea corecta a imaginii.

Libertate completă de utilizare

Alegerea controalelor de fotografiere se realizează uşor. Prezenţa unui joystick permite manevrarea camerei şi alegerea funcţiilor dorite, doar cu o singură mână.

Atât controlul de focus cât şi selectorul manual sunt poziţionate foarte util, permiţând utilizatorului un acces rapid.

Microfonul, lampa de lumina dar şi restul de periferice pot fi ataşate modelului HV30 utilizând sistemul Advanced Accessory shoe- un acesoriu de nelipsit pentru realizatorul de filme.

Capabilităţile video ale modelului HV30 sunt completate de un set de controale audio si un set de terminale pentru montarea microfonului şi a căştilor.

Pentru modul playback, portul HDMI şi component permit utilizatorilor să conecteze camera direct la HD TV. DV in/out (Firewire) permite transferarea filmelor de pe cameră pe computer şi înapoi. Unele PC-uri permit chiar şi transferul live a capturii video, utilizând o conectare HDMI.

Viaţa bateriei este îmbunătăţită datorită compatibilităţi acestui model cu noul accumulator Canon BP-2L24H.

Ecran Multiangle Vivid LCD

HV30 integrază cel mai nou ecran disponibil, un LCD de 2.7" ce oferă un excelent unghi de vizualizare de 135 grade, perfect pentru previzualizarea filmelor realizate.

Ecranul oferă cel mai bun gamut de culori întâlnit pănă acum la camerele video Canon şi include un tratament HCAR al suprafeţei, ceea ce asigură imagini clare, culori vibrante şi o reflexive minimală a luminii.

Modul Cinema 25p

Pentru ca utilizatourl să beneficieze de o experienta cinematica deosebita, modelul HV30 oferă un mod cinema de 25p ce combină o fotografiere 25p cu modul CINE image.

Modul 25p asigură realizarea unei înregistrări ce are o imagine semănătoare cu ce a unui film tradiţional. Ca un plus adăugat, filmarea progresivă aduce îmbunătăţiri performanţelor în condiţii low-light -perfect pentru filmele realizate în interior sau afară la apusul soarelui.

Modul CINE image este bazat pe setări utilizate de camerele video profesionale(seria XH). Cine game, cine matrix şi alte opţiuni de imagine sunt optimizate pentru a oferi aspectul şi senzaţia oferită de filmele pe celuloid. Modul CINE poate fi selectat şi pentru 50i sau filmare standard DV PAL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb