"Canon" lansează trei noi modele de scanere

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 noiembrie 2008

"Canon" lansează un trio format din noile modele de scanere, în cadrul seriei CanoScan cu funcţionalităţi cum ar fi viteze ridicate de scanare şi rezoluţii îmbunătăţite. Toate modelele beneficiază de design-uri moderne şi vor fi alegerea perfectă pentru orice birou sau locuinţă.

Din trio fac parte două noi scanere LiDE, CanoScan LiDE 100 şi CanoScan LiDE 200, ambele cu rezoluţii ridicate în comparaţie cu modelele pe care le-au înlocuit (CanoScan LiDE 25, respectiv CanoScan LiDE 90). Printre cele trei modele este prezent şi CanoScan 5600F, care, din punct de vedere tehnic, este complet diferit de produsul pe care îl înlocuieşte - CanoScan LiDE 600F, noul model fiind un scanner CCD.

"Tehnologia scanner este într-o continuă dezvoltare, iar Canon se bucură că se poziţionează în prima linie a evenimentelor. Noile noastre modele oferă funcţionalităţi practice, facilităţi creative şi design contemporar" , a declarat Mogens Jensen, Head of Canon Consumer Imaging, Europe.

Funcţionalităţi comune

Una dintre funcţionalităţile de bază pentru toate cele trei modele este modul Auto Scan. Această funcţie incredibil de simplă şi utilă recunoaşte automat tipul documentului sau fotografiei în timpul scanării şi salvează fişierul utilizând setările optime - doar un click pentru a opera cu uşurinţă.

Utilizatorii în căutare de funcţionalităţi deosebite şi uşurinţă în folosire vor fi încântaţi de încorporarea butoanelor EZ. Aceste taste one-touch - care pot fi configurate de utilizator - sunt destinate celor mai frecvente operaţii de utilizare ale scanerului. Cele patru butoane EZ de pe modelele CanoScan LiDE 100 şi CanoScan LiDE 200 acoperă operaţiile de Copy, Scan, Email şi PDF, în timp ce modelul de vârf CanoScan 5600F beneficiază de numai puţin de 7 butoane EZ: Copy, Scan, Email şi încă patru pentru crearea de fişiere PDF Multi-Page.

Rezoluţii şi viteze de scanare îmbunătăţite

CanoScan LiDE 100 beneficiază acum de o rezoluţie de scanare de 2400x4800dpi la adâncime 48-bit color, şi o viteză de scanare de 300dpi pentru un document A4, aproximativ 24 secunde. Acest model entry-level beneficiază de un design compact. Este livrat cu un software intuitiv care reduce praful şi zgârieturile de pe imagini şi fotografii, aducându-le la viaţă şi îmbunătăţind aspectul general.

CanoScan LiDE 200, cu design argintiu, creste numărul de funcţionalităţi disponibile pe modelul CanoScan LiDE 100 printr-o rezoluţie de până la 4800x4800dpi şi o viteză de scanare de 14 secunde, pentru un document A4 color sau fotografie. La fel ca modelul CanoScan LiDE 100, CanoScan LiDE 200 beneficiază de aplicaţia de eliminare a prafului şi zgârieturilor. Utilizatorii în cautare de simplicitate şi eficienţă în operare vor fi încântaţi de lipsa utilizării unui adaptor de curent AC pentru CanoScan LiDE 100 sau CanoScan LiDE 200. Ambele modele oferă conexiune USB către PC.

CanoScan 5600F ofera un nivel incredibil de funcţionalităţi şi are ca ţintă utilizatorii de top, fiind un model ce dispune de scanare film şi tehnologie cu LED alb. Produsul beneficiază de un suport pentru film de 35mm (negativ sau pozitiv) şi un suport cu patru locaţii pentru cadre de film de 35mm (negativ sau pozitiv). Rezoluţia de scanare ajunge la 4800x9600dpi cu o adancime de culoare de 48-bit, asigurând scanarea unui document în format A4 în doar 11 secunde.

Tehnologia cu LED alb cu luminozitate ridicată este utilizată ca sursă de lumină pentru scanarea reflexivă şi permite pornirea procesului de scanare imediat, fără a mai fi necesară încălzirea. De asemenea, lampa LED elimină nevoia de a sta pornită - economisind energie în acest mod.

Software-ul MP Navigator EX 2.0 este livrat împreună cu fiecare dintre cele trei modele. Permite adăugarea de parole pentru fişierele PDF, clasificarea şi vizualizarea imaginilor, precum şi editarea acestora.

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc., fondată în Japonia în anul 1937. CCI este cel mai mare furnizor de echipamente digitale pentru mediile home şi office, incluzând domenii ca: foto, video, imprimante laser şi cu jet de cerneală, echipamente All-in-One, proiectoare, scanere şi maşini de fax.

Filozofia Canon este kyosei, un concept japonez care se focusează pe a trăi şi munci pentru un bun comun. Canon este Partener al organizaţiei WWF (World Wildlife Fund).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb