"Carlsberg" estimează dublarea profitului, până în 2015

Emilia Olescu
Companii #Agro-alimentar / 9 aprilie 2011

"Carlsberg" investeşte semnificativ în repoziţionarea berii cu acelaşi nume, a anunţat compania, într-un comunicat de presă. Scopul repoziţionării pe piaţă este stimularea creşterii vânzărilor la nivel internaţional. Prin aplicarea acestei strategii, "Carlsberg" anticipează că-şi va dubla profitul până în anul 2015.

"Noua poziţionare pune accentul pe istoria şi valorile brandului, însă se adresează şi unei noi generaţii de consumatori, activi şi dornici de aventură. Identitatea vizuală a < Carlsberg > a fost modernizată, canalele de distribuţie vor fi extinse, iar ambalajul < Carlsberg > va avea un nou design", se arată în comunicat.

Din această lună, noua poziţionare va fi treptat introdusă în comunicare pe toate cele 140 de pieţe pe care berea "Carlsberg" este prezentă. Producătorul acestei beri în ţara noastră este URBB. Compania produce anual 2,1 milioane de hectolitri de bere, capacitatea de producţie putând fi extinsă la 2,4 milioane de hectolitri. În prezent, compania vinde circa 1,6 milioane de hectolitri anual. URBB exportă 5% dintre produsele sale, pe pieţe apropiate ţării noastre, cum ar fi Albania, Macedonia, Bulgaria, Georgia, Israel.

Anul trecut, volumul vânzărilor de băuturi produse de această companie a crescut cu 7%, în timp ce valoarea vânzărilor a cunoscut o creştere cu circa 3% faţă de 2009, când s-a cifrat la aproximativ 100 de milioane de euro. Reprezentanţii companiei estimează că, în 2011, volumul vânzărilor URBB va creşte cu 10%. Pe lângă bere, societatea mai produce suc şi apă minerală.

Brandul super premium "Carlsberg" a intrat pe piaţa românească în anul 2001.

În ţara noastră, consumul de bere pe cap de locuitor se ridică la circa 73 de litri, cifră ce reprezintă media europeană a consumului de bere. Reprezentanţii URBB estimează că piaţa autohtonă a berii va creşte, în acest an, cu 3-4%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb