CEC Bank - Credit ipotecar imobiliar cu dobândă fixă în primii 5 ani

T.B.
Bănci-Asigurări / 5 martie

CEC Bank - Credit ipotecar imobiliar cu dobândă fixă în primii 5 ani

CEC Bank oferă credite ipotecare imobiliare cu dobândă fixă de 5,55%, în primii 5 ani, ulterior variabilă, pentru cei care îşi încasează veniturile prin Bancă, se arată într-un comunicat al băncii, remis redacţiei.

Potrivit sursei, "În cadrul campaniei desfăşurate în prezent, CEC Bank oferă clienţilor credite ipotecare cu dobândă fixă în primii 5 ani, atât pentru achiziţionarea/construirea de locuinţe cât şi pentru refinanţarea creditelor cu destinaţie imobiliară, aflate în derulare. Astfel, Banca pune la dispoziţia clienţilor o soluţie de finanţare, prin care se pot proteja faţă de variaţiile pe termen mediu ale dobânzilor. Clienţii vor avea în continuare posibilitatea de a alege între credite cu dobândă fixă şi cele cu dobândă variabilă din oferta Bancii", a declarat Adina Călin, Director Produse şi Servicii în cadrul CEC Bank.

Oferta CEC Bank face parte din cadrul unei campanii care se derulează în perioada 01.03.2024 - 31.08.2024, se arată în comunicat.

Campania - Creditul ipotecar imobiliar cu dobândă fixă primii 5 ani, ulterior variabilă, are o dobândă de 5,55% în primii 5 ani pentru cei care îşi încasează veniturile prin Bancă şi de 5,75% fără încasare venit, transmite sursa indicată.

În cazul în care creditul este utilizat pentru achiziţia de locuinţe verzi, dobânda este de 5,45% în primii 5 ani pentru cei care îşi încasează veniturile prin Bancă şi de 5,65% fără încasare venit, potrivit CEC Bank.

De exemplu, în cazul unui credit ipotecar imobiliar rambursat în rate lunare egale, cu încasare venituri la CEC Bank, în valoare de 250.000 de lei, pe 25 de ani, valoarea primei rate va fi de 1.642,70 lei, iar suma totală de rambursat 576.070,22 lei, relatează sursa citată. Calculul reprezentativ a fost efectuat pentru o dobândă fixă în primii 5 ani şi ulterior variabilă, rata dobanzii fiind de 5,55 % / an cu DAE de 7,90%, adaugă sursa.

Comisionul de analiză dosar este de 500 de lei iar comisionul de rambursare anticipată este zero, arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb