Centru logistic "Mobexpert" de 10 milioane de euro la Bucureşti

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 27 ianuarie 2009

Dan Şucu: "Acest nou centru logistic este una din măsurile pe care le-am plănuit pentru a ne putea proteja cât mai bine clientul de potenţialele creşteri de preţuri".

Dan Şucu: "Acest nou centru logistic este una din măsurile pe care le-am plănuit pentru a ne putea proteja cât mai bine clientul de potenţialele creşteri de preţuri".

"Mobexpert" a început lucrările de construcţie la un nou centru logis­tic situat în Bucureşti, investiţia fiind de 10 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Construirea noului centru logistic se înscrie în măsurile prevăzute de Mobexpert pentru optimizarea cos­turilor din lanţul de aprovizionare, astfel încât preţurile finale ale produselor din magazine să poată fi menţinute pentru clienţi la nivelul actual, se arată în comunicatul de presă.

Noul centru logistic de la Bucureşti va permite achiziţii de produse în cantităţi mai mari, la preţuri mai avantajoase, şi o distribuţie mai rapidă a produselor către reţeaua de magazine.

"Acest nou centru logistic este una din măsurile pe care le-am plănuit încă din septembrie pentru a ne putea proteja cât mai bine clientul de potenţialele creşteri de preţuri ale produselor generate de un context economic destul de dur cu care se confruntă piaţa: criza financiară, evoluţiile negative ale cursului de schimb, creşterea costurilor la utilităţi şi materii prime", a declarat Dan Şucu, Preşedintele Grupului Mobexpert.

Noul centru logistic este localizat la kilometrul 21 al Autostrăzii A1, Bucureşti-Piteşti, în dreptul localităţii Bolintin. Centrul Logistic Bucureşti (CLB) va avea o suprafaţă construită de 24.000 de metri pătraţi, fiind structurat în patru corpuri de clădire independente. Suprafaţa totală a terenului pe care se va înălţa construcţia este de 62.500 de metri pătraţi incluzând, pe lângă cele patru corpuri de clădire, şi spaţii de parcare pentru camioane, zonă de utilităţi şi spaţii verzi.

Se estimează că lucrările de cons­trucţie vor fi încheiate la sfârşitul lunii mai 2009, inclusiv partea de echipamente şi programe informatice. Centrul va deveni complet funcţional începând cu luna iulie 2009.

Prin Centrul Logistic Bucureşti, Mobexpert va derula fluxuri de import pe zona mobilierul pentru casă, a decoraţiunilor şi a mobilierului de birou.

Centrul Logistic Bucureşti va fi deservit, pentru început, de o echipă operaţională de 35 de persoane, urmând ca numărul acestora să crească la aproximativ 60 până la sfârşitul anului, în funcţie de evoluţia activităţii centrului.

Mobexpert este liderul pieţei de mobilier din Româ­nia, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert - hipermagazine şi magazine de mobilier pentru casă şi decoraţiuni, şi Mobexpert Office - mobilier pentru birou şi colectivităţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb