Christian Tour reia charterele către Egipt şi estimează că va duce 4500 de turişti aici

Adelina Toader
Companii #Turism / 17 martie 2017

Christian Tour reia charterele către Egipt şi estimează că va duce 4500 de turişti aici

Agenţia de turism Christian Tour anunţă că va relua zborurile charter spre Egipt, după o absenţă de doi ani a acestei destinaţii de pe piaţă, şi îşi propune să ducă 4000-4500 de turişti români aici.

Turoperatorul a efectuat ultimele zboruri către Egipt - Sharm el Sheikh şi Hurghada în toamna anului 2015. Potrivit agenţiei, din motive de securitate, la recomandarea MAE, charterul a fost operit începând cu noiembrie 2015.

Marius Pandel, CEO Christian Tour, a declarat: "Chiar dacă s-a desfăşurat doar pentru câteva luni în 2015, programul s-a bucurat de mare succes în rândul turiştilor români şi aproape toate cursele au fost pline. Turiştii români au fost chiar dezamăgiţi din cauza anulării «premature» a programului".

Anul acesta, de la 1 august şi până pe 25 octombrie, Christian Tour reia zborurile charter spre Egipt şi estimează că va duce în vacanţă, în Egipt, în jur de 4000-4500 de turişti români. Agenţia anunţă că dacă produsul va avea succes, zborurile vor fi prelungite şi pentru perioada sezonului toamnă-iarnă 2017-2018.

Potrivit agenţiei, cursele charter vor fi săptămânale cu plecare din Bucureşti către Hurghada şi va fi operat de Blue Air. Turiştii îşi vor putea alege hoteluri de trei, patru şi cinci stele cu demipensiune sau all inclusive.

Tarifele pornesc de la 371 de euro/persoana/sejur pentru un hotel de trei stele cu demipensiune, de la 400 euro/persoana/sejur pentru un hotel de patru stele cu All Inclusive şi de la 437 euro/persoana/sejur pentru un hotel de cinci stele cu All Inclusive. La aceste tarife se adaugă 95 euro/persoană taxa de aeroport.

Christian Tour le oferă clienţilor posibilitatea de a rezerva sejurul cu 100 de euro avans, iar restul de plată poate fi achitat cu până la 21 zile înainte de plecare, iar copiii de până la 14 ani au gratuitate la cazare.

În urmatoarea perioadă, turoperatorul va relansa, de asemenea, şi programul Senior Voyage Egipt, pe care l-a desfăşurat şi în anul 2015 în rândul turiştilor români de peste 55 ani.

Conform agenţiei, pachetele vor include, pe lângă cazare şi masă tip demipensiune, şi o serie de excursii opţionale în cadrul cărora se vor vizita cele mai importante obiective turistice ale Egiptului.

Turiştii care vor opta pentru Hurghada vor putea vizita piramidele lui Kheops, Kephren şi Mykerinos, Sfinxul şi Valea Templului, o fabrică de papirus şi Muzeul Egiptean din Cairo, pentru a vedea mumiile celebre ale vechilor regi ai Egiptului.

Totodată, călătorii pasionaţi de sport vor avea posibilitatea să facă scuba diving, snorkeling în Insula Giftun din Marea Roşie sau pot alege un safari în deşertul din estul Egiptului. Pentru cei mai puţin aventurieri există întotdeauna o alternativă - vasul cu podea din sticlă, de unde poţi vedea un spectacol ireal de culoare, ori submarinul Sindbad care coboară până la adâncimea de 20 de metri.

Christian Tour, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb