CIOLACU: "Azi minciuna stă la Cotroceni şi a devenit preşedinte"

J.P.
Politică / 23 septembrie 2020

"Azi minciuna stă la Cotroceni şi a devenit preşedinte"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a întrebat pe Klaus Iohannis printr-o postare pe Facebook dacă a minţit când spunea că nu va ezita să introducă starea de urgenţă, dacă va creşte numărul de infectări cu noul coronavirus, sau acum când neagă această realitate chiar înaintea alegerilor.

Marcel Ciolacu: "Constat cu tristeţe, domnule Iohannis, că aţi schimbat DEFINITIV haina de Preşedinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ de Agent-Şef al #PNL. Nu vă interesează #niveluldetrai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populaţiei până în punctul în care singurii stăpâni ai ţării vor fi doar marii îmbuibaţi de la PNL.

NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci #austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Românii s-au săturat să audă că nu sunt bani şi că e criză, dar să vadă că guvernarea liberală toacă banii ţării pe mii de contracte supraevaluate.

Tot de domeniul trecutului sunt şi butaforiile la care participaţi, cu vizite pe la obiective de infrastructură gen cioturi de autostradă şi linii ferate de 3 kilometri, în vreme ce execuţia bugetului pe zona de #investiţii abia atinge 40%!

Tot regimul vostru se clădeşte pe o continuă #contradicţie între vorbe şi fapte.

Când ai minţit, domnule Iohannis? Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar #stareadeurgenţă, dacă va creşte numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat şi înainte de prezidenţiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor şi a văzut tot poporul cum, alături de Orban şi gaşca lui, i-aţi minţit in faţă pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Când le spuneţi, oare, adevărul românilor? Când Ministerul Educaţiei transmite o circulară inspectoratelor şcolare, decretând urgenţa trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătăţii vorbeşte degajat despre posibilitatea unui nou "lockdown" sau când revine şi spune că nu îl ia în calcul?

Poporul român are o vorbă: "Minciuna stă cu Rege la masă"! Azi, din păcate, Minciuna stă la Cotroceni şi a devenit Preşedinte!"

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Bulibaso, stiu de ce parte esti si ce scursura umana esti, dar acum, iti apreciez plasticitatea cu care l-ai descris pe Plavan!

    Mai"cenușă pe gingii"te compari tu cu Johanis?Tu ești de nivelul prietenului tău Oman Hassan adică un analfabet funcțional!

    nu tu i-ai suflat in cur pana acum ? nu mai fa pe nervosu' !

    ca tov. iohanis minte se stie ,grav este ca sunt destui idioti care inca mai cred orbeste in el

    are dreptate, chiar mare dreptate putem spune.

    a nimerit o la fix. 

    si acum, ca sa fie si mai adevarat tot ce a zis, putem lua acelasi text si sa il aplicam la toata clasa politica, inclusiv, bineinteles, celor care au facut aceste afirmatii.  

    toti fac la fel odata ce ajung acolo iar cand pleaca ii vorbesc pe ceilalti ca fac ceea ce si ei au facut si vor face din nou cand vor ajunge din nou. 

    e ca un circ. azi e unul, maine altul, dar tot ei sunt cei care se perindeaza la anumite intervale de timp. 

    cam cat mai rabzi, Romania?

    istoria spune ca mult. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb