CIOLACU: "Creşterea economică prognozată de FMI este doar pe hârtie şi pentru camarila de dreapta"

A.P.
Politică / 6 aprilie 2021

"Creşterea economică prognozată de FMI este doar pe hârtie şi pentru camarila de dreapta"

Marcel Ciolacu a afirmat că este doar pe hârtie creşterea economică prognozată de FMI şi numai pentru "camarila de dreapta", însă pentru români este doar sărăcie. Liderul PSD a adăugat că deja în 2020 fiecare român era dator cu 8.000 lei pentru modul dezastruos în care Guvernul a gestionat criza economică, iar acum datoria va creşte cu alţi 8.000 lei pe cetăţean în România, scrie news.ro.

"Creşterea economică prognozată de FMI este doar pe hârtie şi pentru camarila de dreapta! Pentru români este doar sărăcie!!! Preţurile la alimente şi utilităţi au explodat, euro a ajuns la 5 lei, iar puterea de cumpărare a scăzut dramatic. Este o creştere economică pe hârtie - nu în portofelele oamenilor! Iar mai mult de jumătate din PIB înseamnă datorie. De fapt, aşa-zisa creştere economică contabilă se resimte negativ în buzunarul cetăţenilor şi în conturile companiilor.

Când creşti pe datorie şi pe inflaţie, de fapt scazi. Scazi pentru că puterea ta de cumpărare scade. Oamenii nu pot fi minţiţi cu statistici pentru că ei se confruntă zilnic cu creşterea preţurilor din magazine. În fapt, România va creşte pe datorie, ceea ce înseamnă viitoare taxe mărite!

În plus, românii vor fi tot mai apăsaţi de povara datoriilor pe care Guvernul îi obligă să le suporte. Fiecare român era deja mai dator cu 8.000 de lei după anul 2020 pentru modul dezastruos în care guvernul a gestionat criză economică. În 2021, ni se pregateste o nouă supraîndatorare de încă 24 miliarde euro, adică alţi 8.000 de lei/cetăţean România creşte pe datorie, iar asta înseamnă că ea se umflă contabil, dar de fapt, nu se dezvoltă ecomomic şi social!", a scris Marcel Ciolacu marţi pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Daca, pana si Ciolacu isi da seama de asta, inseamna ca, in realitate situatia pt Romania e muult mai grava!

    1. Bai scula, folosesti un nume respectabil doar ca sa arunci cu dejectii? Nu mai bine te-ai mictiona tu pe ma-ta, aia care stie deja ce avorton a produs? Pari a fi doar un postac pesedist rebutat si uitat prin "transee", doar ca tu nu esti vreun Hiroo Onoda, tu esti doar un rahat "uitat" in tufe!

      Este un trol rus. Nu-l baga in seama

      Ba Johnny, tu ai luat-o pe ma-ta la o partida de "umeri-craci" in boscheti in lipsa de altceva, dupa ce in prealabil te-au excitat cele 2 amante ale tale, mana stanga si mana dreapta?

      Pe langa faptul ca, esti mai cretin decat un urangutan, mai esti si un mare amator de lustruit bastoane paroase! Stii cum se spune despre cei ca tine? De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! 

      Anonimule cretin, daca eu sunt troll rus, inseamna ca tu esti doar un troller plin cu rahat maroniu!

      Anal fusese ma-ta, beata de ea, unde te-a kkt pe troleul rusesc produs de tac-tu.

      Anal i-a tras-o tac-tu lui ma-ta, si asa ai iesit tu, o cur-iozitate a naturii si un adept al cur-cubeului! Nu iei o tzeapa de la mine, caci stiu ca-ti place sa-ti penetrezi cu ea, dosul paros?

    psd-pnl -usr , aceiasi mizerie !

    Ciolacu, habarnist de profesie, ar trebui sa fie mandru de succesorii sai din PNL: datorii la cer, autostrazi/cai ferate ZERO.

    1. Bai postacule prost vrei sa faca autostrazi si toate celelalte in trei luni de guvernare atata creier asa postare!

    Nea marcele te macină oftica....

    Euro crește circa 2% pe an...e mult ? 

    In alte țări 10%

    Oftică mare nenișorule... 

    Daca facem un calcul ciolacesc, 8000 de lei / cap locuitor e nimica toata. Dar timpul in care ciolanistu' a scris pe face-buci e nepretuit !!!

    nici nu mai trebuie sa citim ce predică răspopitul "semninarului" fondat de un ateu "liber cugetător" cunoscut sub numele de "cucuveaua de la Cotroceni" ce nu-si mai vede viitorul decat ca gropar de succes si pentru asta foloseste numai termeni motivationali : "sărăcie" , "dezastruos", "datoria", "dramatic", resimte negativ", "inflaţie", "povara datoriilor" ," supraîndatorare" sa crapam mai repede sa nu mai aiba cine sa-i judece si sa-i condamne,.... sa ramană oligarhia lor si aplaudacii "mărețelor lor realizări postrevolutionare si inaintării a societății si ecomomiei nationale multilateral subminate de ei spre noi culmi de pauperizare si nedreptati sociale generate de legile facute de ei si aplicate de judecatori scoliti in spiritul intimidarii lor politice"

    Nu m-am gandit la asta insa o problema a PSD-ului ar putea fi ca poate astia chiar reusesc sa treaca tara cu bine prin criza!

    1. Stai linistit ca astia, pesedicii, stiu deja ca Romania a gestionat mult mai bine criza asta, atat economic cat si social, (vezi echivalentul lui Dragnea din Ungaria, care se lauda cu modul lui "special" de-a conduce tara, in timp ce ungurii mor intr-o "veselie"), doar ca penelistii n-au stiut vreodata sa valorifice rezultatele bune!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb