CIOLOŞ: "După mandatul doamnei Firea, Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare"

J.P.
Politică / 16 septembrie 2020

"După mandatul doamnei Firea, Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare"

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş susţine că, după mandatul actualului primar general al Capitalei, Gabriela Firea, "Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare", relatează Agerpres.

"Nicio propagandă electorală, finanţată cu milioane de euro, nu poate ascunde o realitate tulburătoare. În plină pandemie sanitară, cetăţenii din capitala celui de-al şaselea stat membru al Uniunii Europene se plâng că nu au cu ce să se spele. Când oamenii au nevoie de apă caldă, doamna Firea distribuie circ. Iar acum ţinta propagandei este Nicuşor Dan pentru că e omul care, alături de consilierii Alianţei USR PLUS, va scoate la lumină toată corupţia şi incompetenţa din Primăria condusă de doamna Firea. După mandatul doamnei Firea, Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare, prin practicile de clan folosite şi importate de la domnul Pandele", a scris Cioloş, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El spune că "PSD ştie să murdărească, dar nu şi să cureţe".

"Gabriela Firea continuă să folosească doar armele propagandei - singura ei expertiză, de altfel. În 2016, eu eram fiul lui Soros, aşa cum azi acelaşi PSD încearcă să îl asocieze pe Nicuşor Dan cu interlopii. PSD ştie să murdărească, dar nu şi să cureţe, cât timp nici bucureştenilor nu e în stare să le distribuie apă caldă", mai spune Cioloş.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. s-a trezit bubosul! altul foarte interesat....dar, doar de pe purcoiul de banet de la bruxelles! nu l-ai fi vazut sa candideze pe un post la locale.....sa vada cate parale face! si asta.....si jalnicul ala populist cu batistuta....

    Paaai si dupa mandatul tau, (cand ai ocupat scaunul de premier, ca premier nu ai fost) cum a fost Romania? Absorbtii "0" , dezastru, foame, legi falsificate. Hai canta la alta masa ca stim cine esti si ce popti. "0"

    Mai , ciupitura de varsat in timpul mandatului tau de premier impus de la Bruxelles, pe ultima suta de metri, in decembrie 2016, s-a evaporat intr-o clipa tot fondul de rezerva in valoare de 25 miliarde de lei, si cu toate astea apari peste tot si vorbesti liber, in loc sa fii la Mititica pt o lunga perioada de timp! Mai bine du-te si fa ce stii tu mai bine(pe langa tradarea de neam care e specialitatea casei) , adica participa la spiralele MISA si bea-ti lichidul galben primit in dar de la Guru Bivolaru!

    1. Dupa guvernarea Ciolosi Romania arata ca o colonie africana.

      Mai rau!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb