CIPRIAN ŞERBAN (PSD): "Premierul şi ministrul Fondurilor Europene să dea urgent explicaţii în legătură cu stadiul PNRR"

G.B
Politică / 13 iulie 2021

Ciprian Şerban

Ciprian Şerban

Lupta acerbă din interiorul PNL, pentru funcţia de preşedinte al partidului, scoate la suprafaţă adevăruri grave pentru România, a declarat, ieri, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor, social-democratul Ciprian Şerban, potrivit Agerpres.

El a explicat că ministrul revocat al Finanţelor, Alexandru Nazare, a dezvăluit că Guvernul Cîţu a cerut oficial, încă din 15 iunie, o noua amânare pentru depunerea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

"Nimeni din guvern nu a comunicat nimic, în sensul acesta, opiniei publice. Premierul, aflat în campanie electorală, şi ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene trebuie să dea urgent explicaţii în legătură cu stadiul PNRR. A solicitat România oficial o nouă amânare? Până când? Care sunt motivele repetatelor eşecuri în a primi aprobarea Comisiei Europene?", a scris pe Facebook deputatul Ciprian Şerban.

Parlamentarul social-democrat a catalogat situaţia ca fiind o dezinformare cu premeditare.

"Aşa-zisul proces continuu de consultare cu Comisia Europeană, care ar fi menit să reducă divergenţele, este în fapt doar expresia neputinţei şi incompetenţei guvernamentale. Premierul şi ministrul Ghinea trebuie să vină în faţa Parlamentului cu toată corespondenţa cu Comisia Europeana pe tema PNRR! Am ajuns să vânăm scandalurile interne din coaliţia de guvernare de dreapta pentru a descoperi noi şi noi minciuni şi mizerii ale Guvernului Cîţu! Îi solicit premierului Florin Cîţu să se întoarcă la Guvern şi să muncească în folosul românilor! Românii nu au nevoie să fie târâţi în campania deşănţată pentru vânarea postului de preşedinte de partid, în timp ce România rămâne codaşa Europei şi se scufundă în prăpastia economico-socială provocată şi întreţinută de o guvernare ruptă total de orice realitate şi de interesul naţional", a conchis preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor, social-democratul Ciprian Şerban.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. pai nu au nici o explicatie!!

    ORICE EXPLICATIE ECHIVALEAZA CU DATUL DIN GARD IN GARD A OISTEI!!! 

    CE EXPLICAȚIE SA DEA SA U CIND A DAT VREO EXPLICAȚIE ACEST SATANIST, MUIST, L. G. B.T.IST. GUVERN PLIN DE TRĂDĂTORI DE TARA, CRIMINALII ÎN SERIE, BĂUTORI DE SINGE. INGROAPA TARA ÎN DATORII. LE FACE PE PLACUL GAY LOR DE LA BRUXELLES, SLUGILE LUI ANTICRIST. IAR FETITA STEARPA DE LA COTROCENI CARE ȘI A FĂCUT ABONAMENT DIN BANII DE ALOCAȚIILE A NEVINOVĂȚILORCOPII ȘI MUNCITORILOR PENSIONARI LA SUPT PULELE GAY LOR DE LA BRUXELLES SĂPTĂMÂNAL SE DUCE ȘI LE SUGE PULELE ȘI TOTUL MERGE PAS CU PAS. ȘI NIMENI NU I VA DETRONA PE ACESTE SLUGI ALUI ANTICRIST DOAR BUNUL DUMNEZEU.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb