Cisco aduce mobilitatea în prim-planul întreprinderii

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 mai 2007

Astăzi, Cisco deschide o nouă eră în furnizarea de soluţii mobile complete şi foarte securizate, administrabile şi extensibile care permit companiilor să profite şi să ofere oportunităţi noi şi, de asemenea, să-şi îmbunătăţească operaţiile comerciale. Având la baza această viziune, Cisco lansează o gamă de soluţii mobile integrate care ajută clienţii să dezvolte noi legături între persoane, locuri şi lucruri.

"Lucrul nu este definit de locul în care te afli, ci de ceea ce realizezi, indiferent de spaţiul şi de momentul realizării respective", a declarat Alan Cohen, Vice President of Mobility Solutions, Cisco. "Cisco, împreună cu partenerii săi din domeniul integrării tehnologiilor, a aplicaţiilor şi a sistemelor, introduce un nivel nou de competitivitate comercială - îmbunătăţind experienţa clienţilor, sporind viteza de reacţie la solicitările clienţilor şi permiţând continuitatea activităţilor comerciale. Soluţiile mobile permit experienţe de comunicare bogate şi foarte securizate oricând, oriunde şi în orice reţea."

"Mobilitatea este un factor de progres care deschide posibilităţi noi pentru companii şi pentru persoane, permiţând desfăşurarea în spaţiul virtual a mai multor activităţi, în orice moment, în orice loc şi într-un mod care nu era posibil în trecut," a declarat David Dorosin, Director, Product Marketing, Enterprise Solutions, Nokia. "Nokia şi Cisco colaborează pentru a oferi partenerilor de canal şi clienţilor acestora inovaţii precum telefoane cu două moduri de funcţionare şi soluţii complete care permit utilizarea mai eficientă a infrastructurii IT şi de telefonie, precum şi a investiţiilor în tehnologie mobilă."

Mobilitate - Compania evoluează odată cu dvs.

Precum în cazul soluţiilor de Business Intelligence (BI), care nu constau doar într-o colecţie de aplicaţii, soluţiile mobile pentru companii au la bază un ecosistem vast. Cisco utilizează un portofoliu vast de produse şi acest ecosistem pentru a furniza soluţii noi şi particularizate pentru îndeplinirea cerinţelor de mobilitate impuse de activităţile comerciale intersectoriale. Aceste soluţii mobile Cisco au la baza o reţea all-IP cu cea mai bună securitate, care oferă servicii inteligente de reţea atât echipamentelor şi aplicaţiilor Cisco, cât şi celor ale partenerilor. Soluţiile mobile Cisco actuale includ:

·Reţea wireless unificată Cisco

·Soluţii mobile Cisco pentru comunicaţii unificate

·Soluţii Cisco Business on the Go

·Soluţii Cisco pentru monitorizarea şi optimizarea proceselor

Aceste soluţii extind investiţiile actuale în infrastructură, aplicaţiile de comunicaţii de date şi de voce şi activele unei întreprinderi la forţa de lucru dată de mobilitate, oriunde s-ar afla - în campus sau în filială, acasă sau în deplasare.

"Concurenţa globală şi forţa de lucru mobilă sunt factori catalizatori pentru adoptarea mobilităţii în actualele întreprinderi mari şi mici," a declarat Craig Mathias, unul dintre directorii firmei de consultanţă în soluţii wireless şi mobile, Farpoint Group. "Mobilitatea are ca scop asigurarea independenţei activităţilor indiferent de locaţie. Dispunând de o gamă largă de tehnologii şi soluţii necesare pentru punerea în practică a acestei viziuni, Cisco ajută clienţii să evolueze către o lume mai mobilă şi să profite de avantajele mobilităţii în activităţile comerciale."

Mobility Quotient - Studiu în domeniul informaţiilor, colaborării şi cunoştinţelor

Pentru a evolua condiţia actuală a soluţiilor mobile pentru companii, Cisco a efectuat cercetări independente împreună cu decidenţi din domeniul activităţilor antreprenoriale şi comerciale din America de Nord, din Europa, din Asia şi din pieţele în curs de dezvoltare.

Axându-se pe evaluarea celor trei aspecte principale care caracterizează mobilitatea - informaţiile, colaborarea şi cunoştinţele - rezultatele studiului de cercetare Cisco Mobility Quotient oferă e explicaţie atât a oportunităţilor, cât şi a provocărilor pe care mobilitatea le propune companiilor actuale. Enumerăm în continuare câteva dintre principalele rezultate ale acestui studiu. (1) Majoritatea companiilor nu au puse la punct strategii IT pentru soluţii mobile. (2) Unul din patru respondenţi nu sunt în conformitate cu standardele pentru politicile de securitate pentru echipamente cu fir sau wireless. (3) Majoritatea companiilor nu au planificat modul de conectare a activelor vitale la reţelele proprii. Informaţii suplimentare despre studiul de cercetare Cisco Mobility Quotient sunt disponibile la: www.cisco.com/go/mq

Reţeaua este platforma care oferă mobilitatea

Comunicatul de faţă dezvăluie, de asemenea, trei noi soluţii pentru mobilitate - Cisco Location Solution, Cisco In-Store Mobility Solution şi Cisco First Mile Wireless Solution. Informaţii suplimentare despre lansarea acestor soluţii pentru mobilitate sunt disponibile la: www.cisco.com/go/mobility

Despre Cisco Systems

Cisco, (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în comunicaţiile Internet care transformă modul de conectare, de comunicare şi de colaborare interpersonală. Informaţii despre Cisco se găsesc la adresa Web http://www.cisco.com. Pentru ştiri de ultimă oră, accesaţi site-ul Web la adresa .

Cisco, sigla Cisco, Aironet, Catalyst, Cisco Systems şi sigla Cisco Systems sunt mărci înregistrate ale Cisco Systems, Inc. şi/sau ale societăţilor afiliate din SUA şi din alte câteva ţări. Toate celelalte mărci menţionate în acest document sunt proprietatea firmelor respective. Utilizarea termenului de partener nu implică o relaţie de parteneriat între Cisco şi oricare altă companie. Acest document face parte din Informaţiile Publice Cisco.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb