Ciucă: "Rostul coaliţiei de astăzi este să finalizăm toate aspectele care ţin de Capitală"

T.B.
Politică / 1 aprilie

Ciucă: "Rostul coaliţiei de astăzi este să finalizăm toate aspectele care ţin de Capitală"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că luni, în şedinţa coaliţiei de guvernare, vor fi finalizate toate aspectele care ţin de candidaţii la alegerile locale pentru Bucureşti, conform agerpres.

Potrivit sursei, "Rostul coaliţiei de astăzi este să finalizăm toate aspectele care ţin de Capitală şi, desigur, elementele de detaliu care trebuie pornite, pentru că timpul este destul de scurt", a spus Ciucă, la sediul central al PNL.

El a adăugat că tot în şedinţa de luni a coaliţiei se va stabili şi data lansării candidaţilor, inclusiv a candidatului comun pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, notează sursa citată.

Întrebat dacă este deranjat de traseismul primarilor şi plecarea lor de la PNL la PSD, Ciucă a răspuns: "Pentru mine, personal, chestiunea aceasta este deranjantă. Nu sunt de acord cu astfel de abordare pentru că ne ducem către oamenii din fiecare localitate, ştim că acolo este ales omul, nu partidul şi fluctuaţia aceasta, incertitudinea faţă de familia politică spre care se va orienta sau nu primarul creează bulversare", informează agerpres.

Nicolae Ciucă a afirmat că s-a discutat despre un pact între PSD şi PNL care să stabilească faptul că cele două partide nu îşi mai iau primarii unul altuia, potrivit aceleiaşi surse.

"Am mai încercat chestiunea aceasta, am discutat-o, chiar domnul preşedinte Flutur a venit cu această insistenţă. Din păcate, oamenii sunt cum sunt, mă refer la primari. De altfel, nu trebuie să generalizăm, doar unii dintre ei au această abordare şi efectiv nu îi înţeleg", a spus el, conform agerpres.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Domnul general ,toate au o limita : pnl sa nu profite de faptul ca media si publicul focuseaza pe pozitionarea pe listele facute de partide ,si sa se treaca in parlament pe ascuns controlul armatei ,serviciilor si deci a controlului asupra statului si a guvernarii catre entitati obscure ,nedemocratice si ...straine ! Ce e cu aceasta noua structura care trebuie sa comande tot ce tine de securitate ,cand noua ni s a vandut pina acum ideea ca lucram si progresam catre economia de piata . Catre democratii adevarate si alternante la guvernare functie de programele politice . Chiar vreti sa ne pierdem cu totul tara ,care e deja impinzita de baze militare : sper din toata inima ca sunt baze militare romanesti pentru ca altfel se pierde terenul si baza ca atare catre ...entitati straine .Parlamentul trebuie sa se comporte ca in democratii ,si nu ca o mare adunare nationala si trebuie sa opreasca prin vot propunerile antinationale sau pierderea suveranitatii nationale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb