CLUJ-NAPOCA ŞI TIMIŞOARA: Deloitte România îşi consolidează birourile regionale

L.I.
Companii / 4 aprilie 2019

Ovidiu Zaberca

Ovidiu Zaberca

Deloitte România îşi consolidează birourile regionale din Cluj-Napoca şi Timişoara şi l-a numit pe Ovidiu Zaberca în funcţia de Senior Business Development Manager. Cu o experienţă profesională de 15 ani în vânzări de servicii către companii, Ovidiu a lucrat în industrii precum telecomunicaţii, servicii financiare şi consultanţă, în ultimii ani ocupând o poziţie similară în cadrul unei alte companii din Big 4.

Ariile lui de expertiză integrează planificarea strategiei de marketing şi managementul dezvoltării afacerilor la nivel regional, în colaborare cu investitori şi executivi de top din companii antreprenoriale şi multinaţionale. În rolul său actual, Ovidiu Zaberca este responsabil de gestionarea şi dezvoltarea relaţiei cu clienţii, de la propunerea de servicii şi de soluţii personalizate pentru fiecare client, până la finalizarea colaborărilor, în contextul unui mediu de afaceri foarte dinamic, cu nevoi complexe. De asemenea, el este responsabil de stabilirea de noi parteneriate în cadrul comunităţii regionale de business, se arată într-un comunicat de presă, remis astăzi, Redacţiei noastre.

"De peste un deceniu, birourile regionale ale Deloitte sprijină companiile să exploateze oportunităţi şi să se adapteze la schimbări, astfel încât să fie cât mai bine pregătite pentru a face faţă oricărei provocări. Timiş şi Cluj reprezintă unii dintre cei mai mari poli de business din ţară şi sperăm să contribuim la consolidarea mediului de afaceri din aceste judeţe prin gama noastră variată de servicii de consultanţă şi de conformitate, de acum şi cu sprijinul important al lui Ovidiu", a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova, potrivit comunicatului.

Din poziţia de Senior Business Development Manager, Ovidiu Zaberca facilitează accesul clienţilor la toate tipurile de servicii oferite de către experţii Deloitte România care lucrează atât în birourile regionale din Cluj-Napoca şi Timişoara, cât şi în Bucureşti.

Deloitte România şi-a deschis birourile regionale din Cluj-Napoca şi Timişoara în anul 2008, prin intermediul cărora oferă servicii de audit, servicii fiscale şi juridice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb