CNS Meridian:Ţara are nevoie de un Guvern valid

F.A.
Politică / 3 noiembrie 2009

Ţara are nevoie de un guvern valid, pentru a fi guvernată, care să-şi asume responsabilităţi, să elaboreze proiecte de legi, inclusiv legea Bugetului de stat pentru anul 2010.

De aceea este nevoie de voinţă politică pentru a demonstra că interesul naţional este deasupra celor personale sau de partid, declară Confederaţia Sindicală Meridian, într-o Scrisoare deschisă trimisă şefilor de partide şi candidaţilor la Preşedinţia României.

Confederaţia Sindicală Naţională Meridian îşi exprimă îngrijorarea faţă de criza actuală prin care trece întreaga societate românească, manifestată prin scăderea dramatică a potenţialului economic al ţării, creşterea continuă a numărului şomerilor, extinderea stării de sărăcie la un număr mare de români, scăderea autorităţii instituţiilor statului, cu efecte în creşterea infracţionalităţii, a dezordinii care se extind continuu şi se manifestă în toate domeniile sociale şi economice.

"Faţă de starea actuală a societăţii româneşti clasa politică dovedeşte cu prisosinţă faptul că şi-a declinat responsabilităţile economice şi sociale faţă de societatea românească, prin punerea în prim plan a ambiţiilor, orgoliilor şi intereselor personale sau de grup. Asistăm la un veritabil "Circ fără pâine", în condiţiile în care fondul de pensii şi asigurări sociale, precum şi salarizarea în sectorul bugetar se află în incapacitate de plată, investiţiile publice sunt limitate drastic, iar acordarea de către FMI şi UE a viitoarei tranşe de împrumut se găseşte sub semnul incertitudinii", declară Ion Albu, preşedinte executiv al Meridian.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb