Cognizant Softvision continuă angajările în România

S.B.
Companii / 12 iulie 2021

Cognizant Softvision continuă angajările în România

Cognizant Softvision a anunţat astăzi că intenţionează să angajeze încă 500 de oameni în echipa din România, până la sfârşitul anului 2021, pe lângă cei peste 500 angajaţi în prima jumătate a anului 2021, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, Cognizant Softvision prognozează o creştere de aproape 50% în ceea ce priveşte numărul total de angajaţi, la nivel de România, în 2021.

La începutul acestui an, Cognizant Softvision a anunţat o nouă iniţiativă care permite angajaţilor să lucreze de oriunde în România, oferindu-le astfel flexibilitatea de a lucra remote de acasă sau de oriunde se simt confortabil. Datorită conceptului nou şi flexibil în ceea ce priveşte locul desfăşurării activităţii, Cognizant Softvision a reuşit să recruteze peste 500 de noi angajaţi în primele şase luni ale anului 2021, permiţând organizaţiei să răspundă cerinţelor de business, în ciuda provocărilor legate de pandemia globală.

"Continuăm să ne concentrăm pe calitate, nu pe cantitate, în tot ceea ce facem. Aceasta include angajarea unor experţi care doresc să facă parte din ceva special şi să asigure livrarea de produse la cele mai înalte standarde de calitate pentru clienţii noştri. Am muncit enorm la crearea unei culturi bogate şi diverse şi a unor valori care să ofere angajaţilor şi candidaţilor noştri o experienţă deosebită de lucru, şi flexibilitate, unde să îşi poată defini şi dezvolta cariera şi pasiunea pentru tehnologie. Echipele noastre de delivery, comunităţile tehnice şi echipa HR au făcut o treabă fenomenală, aducând în Cognizant Softvision oameni noi, talentaţi, parteneriate şi proiecte deopotrivă, şi aşteptăm cu nerăbdare să continuăm acest trend pe tot parcursul anului şi în 2022." a declarat Mihai Constandiş, Country Manager Romania and Head of Eastern Europe Studios.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb