Coldwell Banker, peste 1.000 de apartamente noi vândute în 2014

V.B.
Companii #Imobiliare / 12 decembrie 2014

Coldwell Banker, peste 1.000 de apartamente noi vândute în 2014

Coldwell Banker Affiliates of Romania (companie locală de consultanţă imobiliară) va încheia anul 2014 cu peste 1.000 de apartamente noi vândute în ansambluri rezidenţiale, direct de la dezvoltator, în creştere cu aproximativ 30% comparativ cu anul precedent, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania, a declarat: "2014 a fost cel mai bun an pentru piaţa rezidenţială de la declanşarea crizei economice şi poate fi considerat anul stabilizării. Preţurile şi-au continuat tendinţa de stabilizare, iar dezvoltatorii au lansat o serie întreagă de proiecte, interesul faţă de piaţa rezidenţială fiind la cote ridicate".

Potrivit unei analize Coldwell Banker, peste 7.000 de locuinţe urmează a fi finalizate în acest an în proiecte rezidenţiale din Capitală şi împrejurimi, număr care surclasează rezultatele înregistrate în anii de vârf ai pieţei imobiliare. Aproximativ 30% dintre unităţile finalizate în acest an în Bucureşti fac parte din proiecte de mici dimensiuni, cu o medie de 30 de unităţi pe proiect, se mai arată în comunicat.

"Locuinţele finalizate în acest an sunt mult mai bine adaptate cererii, o bună parte dintre ele fiind deja vândute. Vor fi şi dezvoltatori care vor înregistra rezultate mai slabe, însă cu o strategie bună de preţ şi o echipă profesionistă de vânzări se pot obţine vânzări satisfacatoare; cerere există", a mai afirmat Valentin Ilie.

Coldwell Banker Affiliates of Romania oferă servicii de consultanţă, brokeraj şi management al proprietăţilor imobiliare pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, terenuri şi investiţii. Compania are în prezent 45 de sucursale - 15 în Bucureşti şi câte una în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Bran, Braşov, Câmpulung, Cluj-Napoca, Constanţa, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Miercurea Ciuc, Oneşti, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râsnov, Satu Mare, Sfântul Gheorghe, Suceava, Târgu Mureş, Turda, Vaslui, Zalău şi Zărneşti.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americană este deţinută în prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reţeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de ţări cu 3.800 de birouri şi are peste 80.000 de consultanţi şi brokeri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb