Colgate-Palmolive, aproape de medicii stomatologi din ţară

Comunicat Colgate
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 15 martie 2007

În luna februarie, Colgate - Palmolive a fost alături de medicii stomatologi din ţară, sprijinând activităţile de preventie din cabinetele stomatologice. Astfel, Colgate - Palmolive a participat la două evenimente ştiinţifice locale - BraDenta în Braşov şi MaraMedica în Baia Mare, oferind medicilor stomatologi din aceste oraşe cele mai noi informaţii din domeniul prevenţiei dentare şi al produselor de igienă orală, noutăţi privind mijloacele necesare desfăşurării unei activităţi optime de prevenire a afecţiunilor dentare în cabinete cât şi materiale educaţionale dedicate pacienţilor cu probleme stomatologice.

La congresul MaraMedica, în cadrul programului ştiinţific iniţiat de AMSPPR, Colgate - Palmolive a prezentat o conferinţă privitoare la abordarea pacienţilor diabetici în cabinetul de medicină dentară, orientând demersul informaţional, în special spre perspectiva preventivă. Au fost prezentate aspecte practice legate de particularităţile afecţiunii diabetice şi de implicaţiile pe care aceasta le are asupra sănătăţii orale. De asemenea, specialiştii în medicină dentară au fost informaţi şi cu privire la strategiile de tratament stomatologic pentru pacienţii cu diabet şi la măsurile de prevenire a complicaţiilor diabetului în sfera orală. Boala parodontală este considerată în literatura de specialitate cea de-a 6-a complicaţie a diabetului şi este afecţiunea orală cel mai des întâlnită la această grupă de pacienţi. De cele mai multe ori, datorită incidenţei crescute a diabetului nediagnosticat, medicul dentist este primul care poate observa semnele unui diabet. Manifestări caracteristice precum forme cu evoluţie severă ale afecţiunilor parodontale, candidoze orale rebele la tratament, prelungirea timpului de vindecare a plăgilor la nivelul cavităţii orale, alterări ale fluxului salivar şi senzaţiei gustative, carii dentare cu evoluţie rapidă, asociate unor factori de risc generali, pot ridica suspiciunea unui diabet în evoluţie, şi determină medicul stomatolog să îndrume pacientul spre un control medical riguros. În afara particularităţilor de intervenţie caracteristice, medicul dentist are şi rolul de a urmări cu atenţie evoluţia şi rezultatele tratamentelor în sfera orală la aceşti pacienţi, cunoscută fiind influenţa benefică a unei stări optime de sănătate orală asupra controlului glicemiei, şi implicit al afecţiunii diabetice.

În cadrul ambelor manifestări, Colgate - Palmolive a sprijinit activitatea de promovare a sănătăţii orale prin distribuirea către medici a materialelor educaţionale pentru pacienţi, precum şi mostre de produse pentru îngrijire orală.

Colgate-Palmolive este lider mondial şi local în igiena orală, periuţele şi pastele de dinti Colgate fiind recomandarea numărul 1 a medicilor dentişti din România.

Colgate-Palmolive România se implică activ şi investeşte anual într-o serie de programe educaţionale adresate publicului larg, în care sunt implicaţe mediile universitare şi profesionale medicale, toate având ca scop îmbunătăţirea parametrilor sănătăţii orale pentru populaţia din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb