Compania Antibiotice - premiată pentru "comunicare excelentă cu investitorii"

C.B.
Comunicate de presă / 30 ianuarie 2020

Compania Antibiotice - premiată pentru "comunicare excelentă cu investitorii"

Compania Antibiotice a obţinut nota 10 - Comunicare excelentă în Relaţia cu Investitorii - într-un clasament alcătuit de Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursa din România (ARIR), care a cuprins 78 de companii listate, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului de prezentare a rezultatelor primei evaluări a comunicării cu investitorii - indicatorul VEKTOR - Antibiotice a primit diploma de excelenţă, ce a fost înmânată de Daniela Şerban, Preşedinte ARIR.

Daniela Şerban, Preşedinte ARIR, ne-a declarat: "Felicit compania Antibiotice pentru obţinerea punctajului maxim la prima evaluare a comunicării companiilor listate cu investitorii. De asemenea, admir entuziasmul echipei şi a managementului companiei de a veni în faţa investitorilor în mod constant, cu informaţii relevante şi mă bucur că Antibiotice face parte din elita companiilor listate la Bursa de Valori Bucureşti."

Compania a reuşit această performanţă venind în întâmpinarea nevoii de cunoaştere a businessului Antibiotice de către investitori, analişti, brokeri, jurnalişti cu o mai mare deschidere, abordând instrumente noi şi eficiente de comunicare.

Ioan NANI, Director General Antibiotice Iaşi, a declarat: "Suntem onoraţi să ne aflăm printre premianţii acestui eveniment şi să constatam că practicile noastre de comunicare transparentă, etică şi responsabilă faţă de toţi jucătorii din piaţa de capital sunt recunoscute şi premiate. Avem convingerea că obţinerea acestui premiu este o confirmare a faptului că Antibiotice este o companie de încredere, în care merită să investeşti!"

Indicatorul VEKTOR pentru companiile listate din Piaţa Reglementată a fost calculat în baza unei metodologii ce include 15 criterii, în linie cu cele mai bune practici internaţionale în relaţia cu investitorii (IR).

Afilierea Antibiotice la ARIR în anul 2019 a fost un moment important pentru companie care a venit ca o completare a strategiei de îmbunătăţire a relaţiei cu investitorii şi de a crea valoare pentru acţionari săi.

Cu o prezenţă de 23 de ani în piaţa de capital, pe parcursul anului 2019, Antibiotice a tranzacţionat 29.827.849 acţiuni cu o valoare totală de 3.080.262 euro.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. 9.5 alro mie jena ARIR

    1. Tradu ca eu nu am inteles

      Adica nota pe care a primit-o

      Cum sa dai ma 9.5 la Alro ca ce!! eventual un 2 pai ce comunicare exista acolo cu investitori

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb