Compania germană Kromberg & Schubert a achiziţionat unitatea pe care o închiriase în Arad

A.C.
Companii #Auto / 25 iunie 2014

Compania germană Kromberg & Schubert, producător de componente auto a decis să achiziţioneze proprietatea închiriată în ultimii 10 ani de la Solvency Project, în vederea extinderii capacităţii de producţie, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Proprietatea, în suprafaţă totală de circa 27.000 mp, include fabrica şi un teren, fiind plasate în localitatea Chişineu Criş în judeţul Arad. Tranzacţia de vânzare-cumpărare a fost intermediată de compania de imobiliare JLL, care a reprezentat proprietarul.

În prezent, Kromberg & Schubert operează patru centre în vestul şi centrul României (Sibiu, Mediaş, Timişoara şi Chişineu Criş). Fabricile produc sisteme electrice pentru industria de automobile. În timpul activităţii în România, compania a contribuit la dezvoltarea comunităţilor locale, prin investiţii financiare, logistice şi umane, generând noi locuri de muncă şi oferind instruire pentru angajaţi.

Cristina Pop, directoarea departamentului industrial al JLL şi responsabilă pentru încheierea aceastei tranzacţii, declară: "Proximitatea faţă de coridoarele pan-europene, precum şi existenţa inginerilor şi a muncitorilor înalt calificaţi în regiunea de Vest a României constituie argumente solide pentru companiile de producţie străine, precum şi pentru investitori pentru extinderea activităţii în România. Această tranzacţie demonstrează încrederea companiei germane în potenţialul pe termen lung al pieţei industriale româneşti şi al pieţei forţei de muncă şi ne aşteptăm la intrarea unor noi jucători în perioada următoare. Suntem în prezent în discuţii cu alte companii care explorează această posibilitate".

Kromberg & Schubert activează de mai mult de 110 ani. Paul Kromberg şi Schubert Ernst au înfiinţat compania în Barmen în 1902 (acum Wuppertal). Având un număr de 26.000 de angajati în peste 30 de locaţii în lume, Kromberg & Schubert este furnizor de sisteme electrice, cabluri şi componente plastice pentru industria de automobile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb