Competiţia "ProLogis îi susţine pe cei mai buni"

Comunicat ProLogis
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 2 martie 2007

ProLogis (codul de bursă NYSE: PLD), cel mai mare proprietar, manager şi dezvoltator de spaţii de depozitare şi distribuţie, anunţă deschiderea competiţiei "ProLogis îi susţine pe cei mai buni", care se adresează studenţilor şi profesorilor programului de masterat "Economia Proprietăţilor Imobiliare", primul program postuniversitar de studii imobiliare din România.

Prin competiţia "ProLogis îi susţine pe cei mai buni", compania ProLogis premiază cele mai bune 3 lucrări de dizertaţie ale studenţilor care încheie la sfârşitul lunii martie programul de masterat "Economia Proprietăţilor Imobiliare" desfăşurat în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi pe cei mai buni 2 profesori din cadul aceluiaşi masterat, desemnaţi de studenţi.

"Decizia de a sprijini programul de masterat "Economia Proprietăţilor Imobiliare", din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, a fost una naturală. Considerăm că educaţia de calitate este esenţială pentru a deveni un bun profesionist în real estate. Ca lider la nivel internaţional în real estate imobiliar, dispunem de expertiza in acest domeniu şi ne dorim să o împărtăşim mediului educaţional de specialitate din România, care acum se dezvoltă. În cadrul ProLogis încurajăm competiţia corectă şi recompensăm întotdeauna performanţa, iată de ce ne-am gândit, ca pe lângă exemplele concrete pe care le vom transmite studenţilor, să creăm competiţia "ProLogis îi susţine pe cei mai buni" care îi provoacă atât pe profesori cât şi pe studenţi, să-şi îmbunătăţească cunoştinţele, să concureze şi să câştige recunoaştere pentru meritele lor." declară Muler Onofrei, ProLogis Market Officer pentru România.

Cei 80 de studenţi ai masteratului "Economia Proprietăţilor Imobiliare" îşi pot înscrie în competiţie lucrarea de dizertaţie până pe data de 31 martie 2007.

Cele 3 lucrări câştigătoare vor fi recompensate de către ProLogis cu 1000 de euro fiecare. Juriul competiţiei, format din doi profesori şi trei reprezentanţi ProLogis, va evalua lucrările pe baza unor criterii precum relevantă lucrării pentru tema aleasă, gradul de noutate şi de utilizare al lucrării, partea formală a lucrării (utilizarea corectă a limbajului).

"Rolul profesorilor pentru dezvoltarea interesului şi cunoştinţelor studentţior este esenţial. Prin competiţia "ProLogis îi susţine pe cei mai buni" adresată profesorilor, ne dorim să îi stimulăm pe aceştia să îşi dezvolte abilităţile pedagogice şi charisma pentru a transmite cât mai eficient materia şi experienţa acumulată studenţilor. Cei care vor decide în această competiţie sunt chiar studenţii, care vor vota pentru cel mai inovativ şi creativ profesor din cadrul masteratului "Economia Proprietăţilor Imobiliare", adaugă Muler Onofrei, ProLogis Market Officer pentru România.

"Educaţia în domeniul proprietăţilor imobiliare reprezintă o necesitate şi o provocare în condiţiile în care, pe de o parte, această piaţă se dezvoltă rapid iar, pe de altă parte, complexitatea acesteia solicită dezvoltarea unor programe de instruire multidisciplinare. ASE Bucureşti, Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune a dovedid că poate face faţă acestei provocări prin lansarea programului de master Economia Proprietăţilor Imobiliare în anul 2005", declară Ion Anghel, Director Program Master EPI.

Pe lângă premiile în bani acordate studenţilor şi profesorilor, ProLogis sprijină masteratul "Economia Proprietăţilor Imobiliare" cu informaţii practice oferite de specialiştii săi, precum şi prin sponsorizarea primei Conferinţe despre Dezvoltarea Domeniului Imobiliar, care va fi organizată anul acesta.

Despre ProLogis

ProLogis este cel mai mare deţinător, manager şi dezvoltator de spaţii de depozitare şi distribuţie, care desfăşoară operaţiuni în 80 de ţări din America de Nord, Europa şi Asia. Societatea deţine 26,7 de milioane $ de active, în proprietate, administrare şi aflate în curs de dezvoltare, care includ 39,2 milioane mp în 2.466 de proprietati, la 31 decembrie 2006. Printre clienţii ProLogis se numără producători, firme de retail, societăţi de transport, furnizori de servicii logistice şi alte societăţi cu nevoi de distribuţie la scară largă. Cu sediul în Denver, Colorado, ProLogis are mai mult de 1.250 de angajati în întreaga lume.

ProLogis dezvolta în prezent în România primul său proiect, ProLogis Park Bucharest A1.

Situat la km 22, la vest de centrul Bucurestiului, pe autostrada A1, parcul are un potenţial de dezvoltare de maxim 12 clădiri totalizând mai mult de 320.000 mp de spaţiu industrial. La finalul proiectului, ProLogis Park Bucharest A1 va fi cel cel mai mare parc logistic din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb