COMUNICAT AL SIF TRANSILVANIA: Hotărârea nr. 1 a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.I.F. "Transilvania" S.A. din 11 mai 2020

Piaţa de Capital / 11 mai 2020

Hotărârea nr. 1 a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.I.F. "Transilvania" S.A. din 11 mai 2020

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Societăţii de Investiţii Financiare "Transilvania" S.A., cu cvorumul şi cu majoritatea necesare, consemnate în procesul-verbal nr. 1 din 11.05.2020, încheiat cu ocazia lucrărilor acestei şedinţe organizată la prima convocare, având în vedere ordinea de zi şi având în vedere materialele prezentate în cadrul ordinii de zi, precum şi voturile, în cadrul unui cvorum de 42,06% din drepturile de vot, exprimate direct, prin reprezentare sau prin corespondenţă (inclusiv prin vot electronic), în temeiul art. 115 din Legea nr. 31/1990, republicată în 2004, cu modificările şi completările ulterioare,

HOTĂRĂŞTE:

Art. 1 - Se respinge modificarea şi completarea Actului constitutiv al Societăţii la propunerea Directoratului.

Art. 2 - Se respinge propunerea ca modificarea articolului 9 alin. (7) şi alin. (8) va produce efecte începând cu data de 24 iulie 2020, data abrogării art. 2861 din Legea nr. 297/2004 conform prevederilor Legii nr. 243/2019.

Art. 3 - Se respinge propunerea ca alineatele şi articolele Actului constitutiv actualizat să fie renumerotate în conformitate cu hotărârea A.G.E.A.

Art. 4 - Se respinge data de 29.05.2020 ca dată de înregistrare (ex date 28.05.2020), în conformitate cu prevederile legale aplicabile, pentru stabilirea acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor adoptate;

Art. 5 - Se respinge împuternicirea d-lui Mihai FERCALĂ, Preşedinte Executiv/Director General, pentru semnarea Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, redactarea şi semnarea Actului constitutiv actualizat cu modificările aprobate prin această Hotărâre A.G.E.A. şi efectuarea formalităţilor de publicitate şi înregistrare a acesteia.

Art. 6 - Documentele conţinând informaţiile, datele şi propunerile ce au stat la baza aprobărilor enumerate constituie anexe la prezenta hotărâre, din care fac parte integrantă şi se află depozitate la societate.

Art. 7 - Prezenta hotărâre face parte integrantă din procesul-verbal nr. 1/11.05.2020, în care este consemnată desfăşurarea lucrărilor adunării generale extraordinare a acţionarilor, întocmit şi semnat de către comisia de redactare aleasă în A.G.E.A., precum şi de Preşedintele Directoratului, care a condus lucrările adunării generale.

(2) În conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare, precum şi cu regulamentele şi instrucţiunile privind informarea continuă a acţionarilor, emise în aplicarea acestora, prezenta hotărâre se va da publicităţii, se va comunica Autorităţii de Supraveghere Financiară şi Bursei de Valori Bucureşti şi va fi depusă în termenul legal la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov, pentru a fi menţionată în registru şi publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

(vezi rezultatul voturilor exprimate în tabelul de mai sus)

Preşedintele Directoratului,

Societăţii de Investiţii Financiare "Transilvania" S.A.

dr.ec. Mihai FERCALĂ

Secretariat de şedinţă: Mielu DOBRIN, Mihai CHIPER

Mihai Fercală

Preşedinte Executiv/Director General

Ştefan Szitas

Membru al Directoratului/Director

Marcus Valeriu Marin

Ofiţer de Conformitate

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. la revedere dl Fercala

    cand iesi sa lasi locul liber ...ca te asteapta pensia  

    1. Sau puscaria !

      Cu aceasta hotarare fortata (ca sa nu spun masluita) Fercala si-a semnat mazilirea.

    Deci s-a eliminat pragul de 5% sau nu s-a eliminat? Nu am inteles.

    1. pare ca nu s-a eliminat

      Au vrut ca sa fie cu prag, chiar daca de pe 15 iulie trebuie sa nu existe prag, iar incepand de astazi Sif 3 intra in normalitate.... sper !

      ...

    Intreb si eu ce s-a intrebat mai sus: preg de 10% sau fara prag? Ce s-a votat???

    Eu inteleg ca s-a respins pragul de 10%, dar ca nu a existat vreo alta propunere, asa ca a ramas prag de 5%, cum era pina acum.

    1. Daca ne luam dupa "numaratoarea" promovata de CS atunci punctele legate de prag au trecut intrucat abtinerile nu se iau in considerare.

      Astept cu interes comunicatul la BVB sa vad daca sunt consecventi in abordare.  

      Dar cred ca isi dau si ei seama de tampenia sustinuta de ei la AGA anterioara.

    Nu are nici o legătură rezultatul votului cu ordinea de zi publicată pe BVB pentru AGEA. Ce se publică aici? Ca eu nu inteleg efectiv...

    E o prostie. Eu aștept comunicatul de pe BVB. Nu știu ce e asta, dar nu este rezultatul oficial.

    1. ...

      Teoretic SIF3 are conducere acum. Andanut ce păzește? Frățila? Moldovan? Ce fac? Să intre în sediu și să-și facă treaba, că de asta i-au votat oamenii in AGA. Nu să stea să se uite de peste drum la circul lui Fercala.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb