COMUNICAT DE PRESĂ: MOL România continuă extinderea şi ajunge la 218 staţii

F.B.
Companii / 25 septembrie 2018

MOL România continuă extinderea şi ajunge la 218 staţii

MOL România anunţă deschiderea a trei noi staţii de servicii, ajungând la o reţea de 218 staţii. În paralel, MOL România a continuat extinderea conceptului Fresh Corner, acesta fiind în prezent implementat în 123 de staţii. Staţiile de servicii nou deschise sunt amplasate în judeţele Buzău şi Constanţa.

Totodată, compania continuă dezvoltarea conceptului Fresh Corner ajungând la 123 de staţii de servicii cu acest concept implementat

Staţia din Buzău este cea de-a doua deschisă în oraş şi este situată pe Strada Spătarului nr. 2, la intersecţie cu Aleea Industriei, şi are un spaţiu special amenajat pentru conceptul Fresh Corner. Staţia MOL din Comuna Lumina este situată pe drumul naţional 2A la intersecţie cu drumul judeţean 228, în apropierea oraşului Ovidiu, fiind foarte bine poziţionată pentru flotele de maşini sau autovehiculele de mari dimensiuni care tranzitează zona către Constanta şi autostrada A4. Cea de-a treia staţie este localizată pe Drumul Naţional DN2, respectiv şoseaua ocolitoare a oraşului Buzău, în apropierea intersecţiei DN2 cu DN1B, către Mizil şi Ploieşti, respectiv Urziceni.

"Continuăm strategia de creştere durabilă a afacerii noastre urmărind câteva direcţii clare: extinderea teritorială a staţiior de servicii şi a conceptului Fresh Corner, consolidarea relaţiilor cu partenerii noştri, asigurând cele mai bune soluţii de mobilitate prin produsele şi serviciile adaptate nevoilor în schimbare" a declarat Camelia Ene, CEO şi Country Chairman MOL România.

Ce este conceptul "Fresh Corner"

Fresh Corner reprezintă componenta de retail a staţiilor MOL, cu accent pe gastronomie şi pe cumpărăturile zilnice pentru acasă. Cu o ofertă completă de cafea, produse gastro (selecţie de sandwich-uri calde şi reci, hot-dog, burgers, supe etc.), produse proaspete de panificaţie şi bunuri de larg consum, într-un spaţiu complet reamenajat, Fresh Corner este prezent acum în 123 dintre cele 218 staţii de servicii MOL România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb