Conferinţă de presă susţinută de primarul general al Capitalei şi de ministrul Finanţelor

G.U.
Macroeconomie / 28 noiembrie 2020

Conferinţă de presă susţinută de primarul general al Capitalei şi de ministrul Finanţelor

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, vor susţine astăzi, la ora 13:30, o conferinţă de presă, transmite Agerpres.

Conferinţa va avea ca temă situaţia Elcen.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres, că în ceea ce priveşte Elcen prima etapă este scoaterea societăţii din insolvenţă.

"Împreună cu Primăria Capitalei, s-a găsit o formă la care se lucrează ca, printr-un swap în legea bugetului, anumite datorii pe care Primăria Capitalei le are către Termoenergetica, care, la rândul ei, le are către Elcen, care, la rândul său, le are la ANAF, să poată fi compensate. Asta este de principiu. Atunci se vor şterge penalităţile Elcen, pentru că avem Ordonanţa 69 care permite acest lucru. Elcen devine o companie viabilă şi va fi scoasă din insolvenţă", a spus Virgil Popescu.

Ministrul a subliniat că Elcen a depus pe call-ul de proiecte deschis pe Fondul de Modernizare trei proiecte în valoare de 370 de milioane de euro pentru retehnologizarea CET Progresu (160 de milioane), CET Sud (160 de milioane) şi CET Grozăveşti (50 de milioane de euro). Va fi tehnologie nouă şi randamentul va creşte de la 50% la 95%, conform Agerpres.

"În paralel cu reabilitarea reţelelor termice, aţi văzut că s-a semnat contractul de finanţare de 250 de milioane de euro pentru reţeaua termică de transport. Vom avea în patru ani un sistem modern de producere a energiei termice, a mai spus ministrul Economiei.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Bucurestenii care l-au VOTAT pe PLICUSOR BAN,tremura de frig in apartamente,insa sunt foarte bucurosi ca si-au vazut IDOLUL primar general al capitalei.Asa ca in urmatorii 4 ani(pana cica Plicusor,v-a morerniza sistemul de producere si transport al caldurii si apei calde) ei,isi vor spala copii cu apa incalzita pe aragaz,iar femeile isi vor face toaleta corporala cu servetele umede. Cat despre barbati,ei vor sta mai la urma,insa vor creste productia de branza masculina.Daca vor vota pe 6 decembrie cu PNL,multi dintre ei isi vor trimite copii la cersit iar nevestele la produs.Intreb.Acesti bucuresteni sunt PRECAUTI sau PROSTI.!

    1. "PSD este un partid nascut din genocid" Traian Basescu

      nu e de mirare ca ce naste si sunt "crescuti" din psd tot scarbe ordinare si criminale sunt (chiar daca pe cale de disparitie) 

      Iti vei valida cu stampila propriul genocid ?  

      mai ai o sansa sa nu fii in complicitate cu o organizatie politico-infractional-criminal a antiromaneasca in contradictie chiar cu social-democratia dar care si-a insusit si simboluri si denumiri pentru aceasi "Marire" a comunismului. 

      calatoria in timp nu exista ..exista inghetarea si blocarea in timp a Romaniei pentru care PSD si simpatizantii lupta pe toate fronturile. (opinia mea) 

      Voteaza PNL si in urmatorul an,ai sa iti inmormantezi toata familia, iar tu,o sa umblii intr-un carucior cu rotile,cersind prin piete.!

      Basescu unde s a nascut unde a trait,uitasem el face parte din genocid era turnator cu patalama,iar scarbe ordinare si criminale avem acum la putere,psd istii v au scapat de dictatura comunista dar voi cu base,iohsnis si orban ne ati adus inapoi in dictatura mai rau ca in comunism

      Pt. 1.1

      Cu citate din Băsescu vrei să ne motivezi tu? Lol. 

      Băsescu este cel mai mare mitoman și cel mai toxic om din politica românească a ultimilor 30 de ani. Un colaborator al securității, comunist oportunist cu valențe de dictator impotent, marionetă a intereselor obscure externe, îmbogățit de tranziție și corupt până în măduva oaselor care minte cum respiră.  

      Când Băsescu zice ceva, omul inteligent trebuie să înțeleagă exact opusul.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb