CONFERINŢA ENERGIA ÎN PRIZĂ Daniel Bodnar, London Broker: "Cei care investesc trebuie să aibă în vedere şi asigurarea investiţiei"

A.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 28 septembrie 2023

Daniel Bodnar, London Broker: "Cei care investesc trebuie să aibă în vedere şi asigurarea investiţiei"

"Riscurile sunt cele care pun pe «hold» orice investiţie"

Cei care investesc în proiecte energetice trebuie să aibă în vedere şi asigurarea investiţiilor, a spus Daniel Bodnar, director al London Brokers.

Domnia sa a afirmat: "Piaţa energiei este o piaţă extrem de ambiţios de acoperit. În fiecare zi se lansează multe provocări. Tehnologia evoluează şi trebuie să fim pregătiţi să întâmpinăm aceste provocări. Pot spune că un broker de asigurare trebuie să aibă întotdeuna o soluţie, nu doar când nu există decât puţine soluţii. Un broker de asigurare este pregătit să facă lucrul acesta în orice situaţie şi chiar dacă asigurările pe care le poate prezenta sau propune potenţialilor clienţi nu au legătură neapărat cu activitatea curentă, trebuie să aibă în vedere o activitate viitoare, dezvoltarea business-ului. O asigurare poate să apară şi la începutul procesului, la mijloc şi la sfârşitul procesului, astfel încât în permanenţă să existe o acoperire. Asta pentru că riscurile pot să apară oricând, iar riscurile sunt cele care pun pe «hold» orice investiţie (...). Cei care investesc trebuie să aibă în vedere şi asigurarea investiţiei".

Daniel Bodnar a adăugat: "O asigurare are componente diferite - pe de o parte este asigurarea investiţiei din punct de vedere financiar, dar vorbim şi de ceea ce înseamnă clădirile în sine, pentru că obiectivele sunt cele care produc în final. Oricând poate să apară un dezastru. Or, în România dezastrele au început să apară mult mai des decât până acum. Ultima explozie a conductei de gaz din Moldova poate fi un exemplu extrem de sugestiv".

Conform directorului London Brokers, un broker de asigurare găseşte soluţii pentru orice fază a proiectului investiţional, fie că este vorba de preconstrucţie, de construirea în sine şi de preconstrucţie sau de operativitatea investiţiei. "Totdeauna, cel care trebuie să controleze întregul flux este beneficiarul lucrării, pentru că el este cel care se îndatorează, cel care caută soluţiile constructive, etc", spune Daniel Bodnar. "Chiar dacă riscurile sunt evidente şi trebuie luate în calcul de orice întreprinzător, un broker de asigurare pregătit cu adevărat poate să vă asiste în orice etapă şi să vă ofere o soluţie astfel încât investiţia să fie dusă la bun sfrâşit, cu profitul realizat măcar la un nivel acceptabil. Întotdeauna, asigurarea este obligatorie pentru o investiţie, iar un broker de asigurare este necesar ca să vă sfătuiească şi să vă livreze soluţia necesară, în beneficiul dumneavoastră".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb