Consultantul imobiliar Coldwell Banker a deschis 15 birouri

Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 13 decembrie 2011

Compania de consultanţă imobiliară Coldwell Banker a deschis 15 noi birouri în România, din care două în Bucureşti şi 13 în ţară, ajungând astfel la un număr total de 36 de sucursale. Noile puncte de lucru Coldwell Banker se împart în sucursale şi birouri regionale, care vor coordona activitatea companiei din alte birouri situate în apropiere la nivel regional, precum şi în biro-uri-satelit, care vor asigura suport logistic pentru derularea contractelor naţionale, potrivit unui comunicat al companiei.

Coldwell Banker, companie cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial, a deschis sucursale la Bacău, Botoşani, Bran, Constanţa, Piteşti, Bucureşti, Oneşti, Turda, Târgu-Mureş, Baia Mare, Oradea, Alba Iulia, Zărneşti şi Râşnov. În plus, compania a inaugurat în luna noiembrie un birou regional în Cluj-Napoca.

"Am continuat şi în 2011 investiţiile şi extinderea serviciilor oferite, în pofida perioadei de incertitudini economice. Prin deschiderea noilor birouri ne-am consolidat, la nivel naţional, poziţia pe piaţa de consultanţă imobiliară, oferind în acelaşi timp canalul optim pentru administrarea şi vânzarea proprietăţilor imobiliare intrate în posesia instituţiilor finanţatoare", a declarat Valentin Ilie, directorul executiv al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

În plus, noile sucursale regionale vor asigura suport logistic pentru derularea contractelor naţionale de administrare a proprietăţilor deţinute de marii proprietari de spaţii imobiliare.

Coldwell Banker administrează şi intermediază vânzarea a peste 200 de proprietăţi preluate de către bănci şi instituţii finanţatoare, cu o valoare cumulată de peste 20 de milioane de euro. În acelaşi timp, compania adminis-trează peste 500 de proprietăţi imobiliare deţinute de diferite companii a căror activitate de bază nu este reprezentată de investiţiile imobiliare, respectiv companii din sectoarele financiar, telecomunicaţii sau industrie.

"Ne vom continua investiţiile şi în 2012, avem peste 300 de posturi disponibile în cadrul companiei şi vom continua dezvoltarea serviciilor oferite partenerilor noştri, fie că este vorba de un potenţial cumpărător al unei locuinţe, de o instituţie financiară care ia în posesie un activ imobiliar sau de proprietarul unui centru comercial care înregistrează rezultate nesatisfăcătoare", a adăugat Ilie.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial şi asigură servicii de consultanţă, brokeraj şi management al proprietăţilor imobiliare pe toate segmentele pieţei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb