Consulul general al SUA explică programul Loteria Vizelor

Adina Lateş
Internaţional / 23 octombrie 2015



Consulul General al SUA, Daniel Perrone, explică publicului român regulile programului Loteria Vizelor într-un videoclip pe YouTube.

Vorbind în limba română, Consulul General atrage atenţia asupra pericolelor reprezentate de escrocheriile cărora le cad victime unii participanţi la Loteria Vizelor. "Procesul este simplu şi clar. Reţineţi vă rog, nu este nevoie de intermediari," precizează Daniel Perrone.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, programul de imigrare Loteria Vizelor (Diversity Visa) pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. Înregistrările pentru programul DV-2017 trebuie transmise electronic în perioada care a început joi, 1 octombrie 2015 la ora 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est şi se încheie marţi, 3 noiembrie 2015 la ora 12:00 PM ora de iarnă a Coastei de Est.

Înregistrările pe hârtie nu sunt acceptate. Pagina Departamentului de Stat pentru transmiterea formularului electronic E-DV este www.dvlottery.state.gov. Nicio înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00 PM, ora de iarnă a Coastei de Est a zilei de 3 noiembrie 2015 indiferent de întârzierile cauzate de sistem în perioada de înregistrare.

Transcrierea mesajului său video:

Bine v-am găsit. Eu sunt Daniel Perrone, Consul General al ambasadei americane la Bucureşti.

În Statele Unite, ne mândrim cu istoria noastră de a primi imigranţi şi cu rolul important pe care aceştia l-au avut în formarea şi întărirea ţării noastre. Noi continuăm să primim imigranţi din întreaga lume, care primesc vize pentru muncă şi rezidenţă în Statele Unite.

S.U.A. au început programul Diversity Visa, cunoscut şi sub numele de Loteria Vizelor, cu 20 de ani în urmă. Acest program pune la dispoziţie anual până la 50,000 de vize de imigrare, selectate prin tragere la sorţi aleatorie dintre toate înscrierile participanţilor din ţări cu rata mică de imigrare în Statele Unite. Programul continuă să fie o oportunitate pentru dumneavoastră, cetăţenii români, să vă calificaţi pentru rezidenţă permanentă în Statele Unite. Cu alte cuvinte, programul Loteria Vizelor vă dă posibilitatea legală să locuiţi şi să lucraţi permanent în S.U.A.

Înscrierea în Loteria Vizelor este gratuită. Numai cei care vor fi selecţionaţi pentru interviul de viză vor trebui să plătească o taxă de solicitare a vizei.

Orice persoană care are diplomă de bacalaureat sau o anumită meserie care se califice, poate să participe, inclusiv cei care nu au rude în Statele Unite. Câştigătorii Loteriei Vizelor pot să îşi aducă în S.U.A. soţiile sau soţii şi copiii necăsătoriţi, cu vârsta sub 21 de ani.

Se acceptă numai o singură înscriere de persoană în fiecare an. Este important să ştiti, înscrierile multiple mereu vor fi descalificate.

Procesul este simplu şi clar. Reţineţi vă rog, nu este nevoie de intermediari. Chiar nu trebuie nici să ascultaţi, nici să folosiţi intermediari.

Înscrierile pentru programul Loteria Vizelor 2017 se acceptă, în acest an, între 1 octombrie şi 3 noiembrie.

Singurul mod de a participa este online prin pagina oficială a programului pe care acum o vedeţi pe ecran: www.dvlottery.state.gov

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb