Controale efectuate de GNM în judeţele Mehedinţi, Caraş Severin şi Satu Mare

F.A.
Companii / 8 februarie 2013

Comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu (GNM) din cadrul Comisariatului General au desfăşurat, în perioada 04.02-08.02., o serie de controale la operatorii economici de pe raza judeţelor Mehedinţi, Caraş Severin şi Satu Mare, care desfăşoară activităţi de exploatare şi prelucrare a materialului lemnos, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Cu ocazia verificărilor, comisarii GNM au constatat încălcări ale legislaţiei de mediu în vigoare şi au aplicat sacţiuni în cazul următorilor operatori economici:

- Versant 2001 şi Propal Industry - în urma verificărilor pe teren efectuate la cele două societăţi, comisarii GNM au constatat că acestea transportau materialul lemnos rezultat în urma lucrărilor de exploatare prin albia minoră a pârâului Iardăşiţa, încălcând, astfel, prevederile OUG 23/2008 privind "Pescuitul şi acvacultura". Ca urmare a celor constatate, comisarii GNM au sancţionat cele două societăţi cu amendă contravenţională în cuantum de 8.000 lei şi au dispus, ca măsuri cu termen permanent, interzicerea depozitării materialului lemnos în albia pârâurilor, văilor sau în locuri expuse viiturilor şi, respectiv, interzicerea transportului materialului lemnos prin albia minoră a râurilor şi pârâurilor din zona de munte.

- Bomar Eurofor - echipa de control a constatat că societatea funcţiona fără autorizaţie de mediu, motiv pentru care a fost sancţionată cu amendă contravenţională în cuantum de 60.000 lei. Până la obţinerea unei noi autorizaţii, comisarii GNM au dispus sistarea activităţii operatorului economic.

- Pinkovai Lems - societatea nu avea completate formularele privind evidenţa gestiunii deşeurilor, aferente anilor 2012 şi 2013, pentru deşeurile de material lemnos şi deşeurile menajere. În urma celor constatate, operatorul economic a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 3.000 lei.

- Hoceanu High - cu ocazia controlului, s-a constatat că societatea funcţiona în baza unei Autorizaţii de mediu care a expirat în data de 16.08.2012. În urma celor constatate, comisarii GNM au sancţionat societatea cu amendă contravenţională în valoare de 60.000 lei şi au dispus sistarea activităţii până la obţinerea Autorizaţiei de mediu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb