Cora încetează activitatea din centrul comercial "Galleria Arad" de la 1 iunie

Alexandru Costea
Companii #Imobiliare / 4 mai 2015

Cora încetează activitatea din centrul comercial "Galleria Arad" de la 1 iunie

CEO-ul GTC România: "O eventuală plecare a Cora nu este sinonimă cu stoparea activităţii Galleria"

România Hypermarche, proprietarul lanţului de hipermarketuri Cora, a notificat GTC România, proprietarul "Galleria Arad", că intenţionează să îşi înceteze activitatea desfăşurată în cadrul centrului comercial, începând de la 1 iunie 2015, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Danny Bercovich, CEO GTC România, este citat în sursa citată: "Am primit notificarea Cora şi în acest moment explorăm toate opţiunile legale existente, contractul de închiriere fiind semnat pe o perioadă de 10 ani. În acelaşi timp, suntem în diferite discuţii cu alţi operatori de hipermaketuri precum şi cu alţi retaileri de calibru şi o eventuală plecare a Cora nu este sinonimă cu stoparea activităţii Galleria Arad, existând întotdeauna alte opţiuni".

"GTC România a investit în 2014 peste 1,5 milioane de euro în Galleria Arad, inaugurând «RoboLand», cel mai mare parc de distracţii dintr-un centru comercial la nivel regional, şi organizând sute de evenimente şi campanii destinate comunităţii locale, de la o expoziţie de dinozauri în parteneriat cu National Geographic la diferite workshop-uri, târguri şi concursuri", potrivit comunicării.

Gradul de ocupare al celor două centre comerciale Galleria pe care GTC România le deţine pe plan local, în Arad şi Piatra Neamţ, s-a menţinut anul trecut la 88%, veniturile din operare înregistrând o creştere de aproximativ 9% faţă de anul anterior, în timp ce rezultatul net a fost de 0,4 milioane de euro, comparativ cu o pierdere de un milion de euro în 2013.

GTC România a fost înfiinţată în 1999 şi face parte din GTC Group, companie cu o experienţă de peste 18 ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare în zece ţări din Europa Centrala şi de Est: Polonia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Rusia şi Ucraina.

GTC România are un portofoliu format din proiectul de birouri City Gate, ansamblul rezidenţial Rose Garden, ambele amplasate în Bucureşti, şi două centre comerciale sub brandul Galleria - în Arad şi Piatra Neamţ. Compania a dezvoltat si vândut clădirile de birouri America House şi Europe House din centrul Bucureştiului.

GTC Group a fost înfiinţată în 1994 în Polonia şi este o companie publică, listată la bursa din Varşovia. GTC Group are un portofoliu de proiecte finalizate evaluat la aproximativ un miliard de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb