CORONAVIRUS: Guvernul italian a decis ca purtarea măştii să devină obligatorie în exterior

J.P.
Internaţional / 24 decembrie 2021

Guvernul italian a decis ca purtarea măştii să devină obligatorie în exterior

Guvernul italian a decis joi ca purtarea măştii medicale să devină obligatorie în exterior în toată Italia, a anunţat ministrul Sănătăţii, Roberto Speranza, după o reuniune a consiliului de miniştri, relatează AFP, conform Agerpres.

Guvernul nu a precizat de când va fi aplicată această măsură, dar a adăugat că masca având o protecţie superioară, FFP2, va deveni obligatorie pentru cinema, teatru, evenimente sportive sau în transportul public, autobuze, maşini, avioane sau nave.

''Nu este o etapă simplă'' prin care trece ţara în faţa izbucnirii contaminărilor cauzate de varianta Omicron a coronavirusului, a admis ministrul italian, dând asigurări că noile măsuri ''pot crea o protecţie mai puternică pentru populaţia noastră şi sistemul nostru sanitar''.

Guvernul a decis astfel să reducă de la 1 februarie 2022 durata certificatului sanitar de la nouă la şase luni precum şi perioada de administrare a dozei de rapel ''booster''.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Cine nu vrea restrictii sa vina in Romania.

    Sa vina valorile acasa! 

    1. nu au curaj sa isi asume identitatea - le e frica sa pupe unde au scuipat candva plecand, crezandu-se ca niste maimute proaste cu pene infipte in fund mai mult decat sunt ei insisi.

      ei se cred ... belgieni, italieni, etc...  

      ei se cred una cu Moartea Lenta pe care au ales-o acolo in Vest... vorbit-a stomacul (ca la animale momite cu bobitze si biscuiti) nu sufletul si mintea cand au plecat din Romania.  

      am vorbit cu mai multi dintre cei relocati in afara Romaniei... li se vede sangele de tradator, au un complex de superioritate crunt fata de orice e local, romanesc.... desi ...pe de alta parte le e dor de tara.... Disonanta mentala si contradictie extrema la puterea a 2-a ca sa zic asa.  

      nu sunt de acord cu plecarea din tara si nu o voi sustine niciodata.

      daca vrei ceva pui mana si faci tu cu mana ta acasa la tine... nu pleci ca o naparca abandonand locul dat tie spre grija de insusi Dumnezeu!  

      patriot pana la lacrimi, nu sunt cuvinte sa-ti cuprinda lucrarea

    Aceasta masura nu s-a luat niciodata in Romania...anume, interzicerea mastilor din panza. Nici nu era complicat, se cerea aprobarea de la o institutie a statului care autoriza mastile.

    La noi se sare direct la interzicerea dreptului la munca, fara sa se foloseasca pasi intermediari, obligativitatea purtarii mastilor profesionale: trei straturi chirurgicala, FFP2 sau 3.

    Mai ales interzicerea vizierelor pentru gura, prostiile aduse prima oara in spatiul public de AUR si de Sosoaca. Tampeniile acelea trebuie interzise. 

    1. Romanii au alegie la botnite, reguli, autoritati

    ... si aste desigur pentru ca au fost toti cuminti si s-au vaccinat in masa ca asa le-a zis guvernul condus de satanistul mondialist Draghi.... (cu exceptia unei mici parti din populatie, cea care inca mai gandeste si nu s-a vaccinat)

    1. Italienii vaccinati nu gandesc, minoritatea nevaccinata este depasita de situatie dar noroc ca ii ajuta cu sfaturi un trol pe Bursa

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb