CORPORATE WATCH Gral Medical - venituri de 18,6 milioane lei, în primul trimestru

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 10 mai 2013

Gral Medical a încheiat primul trimestru cu venituri de 18,6 milioane lei, în creştere cu 26% faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat grupul de firme de servicii medicale, care estimează pentru tot anul un avans de 17%, la 88 milioane lei (20 milioane euro). Cele mai importante două firme ale grupului Gral Medical sunt Gral Medical şi Medical Center Gral, care cuprinde nouă clinici, din care cinci Oncofort, 11 laboratoare, două centre de Imagistică Medicală şi două centre de radiologie dentară. Echipa medicală a reţelei depăşeşte 1.200 de persoane.

Grupul preconizează că în al doilea semestru al anului va deschide oficial, în Bucureşti, primul său spital privat, pe care îl dezvoltă pe o infrastructură existentă, din fonduri proprii, şi nu de la zero, cum intenţionase iniţial. Gral Medical a decis transformarea, în etape, a unui centru de diagnostic în spital, deşi planurile iniţiale vizau o investiţie greenfield de 30 milioane euro, cu finanţare externă. Astfel, investiţia în clădirea în care este dezvoltat spitalul a debutat cu o clinică, care a fost completată ulterior cu un centru de imagistică, unul de dializă, unul de radioterapie şi chimioterapie şi, în acest an, cu secţia de chirurgie.

Iniţial spitalul va avea 55 de paturi, iar ulterior va ajunge la 100 de paturi.

În 2013, Gral va mai investi aproape 1,5 milioane euro într-o a doua secţie de radioterapie în cadrul spitalului, dotată cu echipamente oncologice de ultimă generaţie.

Clădirea în care este dezvoltat spitalul este situată în zona pieţei Alba Iulia din Capitală, are o suprafaţă de circa 10.000 metri pătraţi şi se desfăşoară pe două etaje.

Tot în acest an, Gral va deschide un centru de analize medicale la Râmnicu Vâlcea. În primul trimestru, compania a cumpărat policlinica Sanostar din Sibiu, cu care colabora de mai mulţi ani. Grupul Gral este deţinut de Robert şi Georgeta Şerban.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb