COSMOTE a lansat serviciul MMS

Comunicat COSMOTE
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 9 februarie 2007

Clienţii pot trimite şi primi fotografii sau imagini animate, însoţite de texte şi sunete

Începând de ieri, COSMOTE România oferă clienţilor săi posibilitatea de a comunica prin fotografii şi imagini animate însoţite de texte şi sunete, momentele inedite din viaţă prin intermediul serviciului de mesaje multimedia MMS - disponibil la preţul unui mesaj text obişnuit. Serviciul MMS este lansat împreună cu aplicaţia complementară Album MMS care oferă clienţilor posibilitatea de a păstra, trimite şi primi mesajele multimedia prin internet.

"Lansarea serviciului MMS face parte din strategia companiei de diversificare a portofoliului de servicii cu valoare adăugată pentru clienţii COSMOTE", a declarat Adrian Florea, Manager Dezvoltare Produse şi Servicii, COSMOTE. "Preţuim fiecare client care a ales COSMOTE şi dorim să oferim în continuare beneficii concrete, inclusiv servicii cu valoare adăugată precum MMS, Notificare Prezenta, servicii premium voce şi text".

Utilizatorii COSMOTE beneficiază de un tarif special pentru trimiterea unui mesaj multimedia MMS, identic cu cel al unui SMS obişnuit: numai 0,05 euro/MMS în reţea, prin intermediul unei promoţii disponibile în primele două luni de la lansare. Începând cu 8 aprilie, clienţii COSMOTE au posibilitatea de a continua să trimită mesaje MMS la acelaşi tarif cu mesajele SMS prin intermediul unei extraopţiunii disponibile pentru numai 1,5 euro/lună (TVA inclus). Serviciul MMS se activează gratuit prin trimiterea unui SMS cu textul "A MMS" la 1234 sau sunând la serviciul de relaţii cu clienţii COSMOTE la numărul 1234.

După lansarea serviciului MMS, COSMOTE pregăteşte o serie de servicii şi aplicaţii cu valoare adăugată împreună cu furnizori de conţinut renumiţi pentru a crea aplicaţii exclusive ce au la bază tehnologia MMS.

Sub titlul "Trăim într-o lume plină de MMS-uri, trimite-le pe toate!", COSMOTE derulează o campanie integrată de comunicare pentru a susţine lansarea serviciului MMS.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb