COSMOTE România oferă servicii de roaming în peste 110 ţări

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 20 iunie 2006

Începînd cu această săptămînă, utilizatorii operatorului mobil COSMOTE vor beneficia de serviciile de roaming în peste110 ţări din toate continentele. Astfel, utilizatorii cartelei COSMOTE au acces la aceste servicii de roaming la preţuri accesibile în 214 reţele din 110 ţări, iar clienţii cu abonament în 236 de reţele din 111 ţări. Tarifele pentru convorbirile efectuate în ţările din zona balcanică este de 0,40 euro/minut, iar pentru celelalte ţări din Europa este de 0,50 euro/minut. În ţări precum Statele Unite ale Americii, Canada sau Israel, un minut de convorbire costă 0,46 euro, iar în alte ţări de pe glob (Brazilia, Orientul Îndepărtat sau Japonia) preţul este de 0,71 euro/minut. De asemenea, începînd cu aceste zile, abonaţii care vizitează Grecia vor beneficia de serviciul GPRS Roaming (transfer de date şi acces la internet mobil), oferit în premieră de COSMOTE. Tarifele de GPRS roaming in Grecia sînt de 8 euro/Mb. Pentru mesajele scrise, tariful este de 0,15 euro pentru toate ţările.

Doamna Oana Cristea, Roaming & Interconnection Manager COSMOTE România spune: "Fiecare serviciu pe care îl lansăm se înscrie în strategia COSMOTE de a pune la dispoziţie tarife simple şi accesibile. În vara aceasta dorim să oferim abonaţilor noştri posibilitatea de a comunica uşor chiar şi în cele mai exotice destinaţii. Pentru a întîmpina nevoile de comunicare ale clienţilor săi, COSMOTE va continua să îşi extindă reţelele de roaming şi GPRS Roaming. Pînă la sfîrşitul anului 2006, COSMOTE intenţionează să ofere GPRS Roaming în mai multe ţări europene printre care Italia, Spania, Austria, Germania. Conform politicii de tarifare unică a companiei, serviciul GPRS Roaming al COSMOTE oferă utilizatorilor avantajul unui tarif unic accesibil în toate ţările în care acesta este disponibil".

COSMOTE România a anunţat după primele patru luni un număr de peste 275.000 de clienţi, iar grupul COSMOTE are mai mult de 8,8 milioane de clienţi în regiunea Europei de Sud-Est, fiind lider de piaţă în Grecia, Bulgaria, Albania şi Fosta Republică Iugoslavă Macedonia. Pe piaţa locală, COSMOTE a oferit pentru serviciile preplătite cel mai accesibil tarif naţional de 0,16 eurocenţi pe minut, cel mai mare bonus (20%) la fiecare reîncărcare şi cea mai lungă perioadă de valabilitate (12 luni).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb