Credit dublu la încărcarea conturilor Eurovoice Prepaid

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 15 aprilie 2008

Euroweb România anunţă lansarea unei noi promoţii pentru servicul de telefonie VoIP Eurovoice prepaid. Astfel, în perioada 15-18 aprilie 2008, la orice încărcare a conturilor Eurovoice prepaid, utilizatorul va primi cadou din partea Euroweb încă o dată valoarea creditului solicitat. Astfel, la orice încărcare de 10, 20 sau 30 de euro, contul Eurovoice prepaid va fi încărcat automat cu 20, 40, respectiv 60 de euro.

Oferta se aplică pentru toţi utilizatorii, indiferent de vechimea în reţeaua Eurovoice. Este aşadar un bun prilej pentru a intra în reţeaua Eurovoice profitând de un credit dublu, încă din prima zi de utilizare a serviciului.

Iniţiativa lansării acestei noi oferte promoţionale face parte din strategia de promovare a serviciului de telefonie Eurovoice, stategie lansată la începutul acestui an. În prezent, reţeaua Eurovoice număra zeci de mii de utilizatori unici.

Despre serviciul Eurovoice

Eurovoice este un pachet de servicii de telecomunicaţii bazate pe tehnologiile de ultimă generaţie SIP şi ENUM, tehnologii care permit legătura între mediul reprezentat de reţelele clasice de telefonie şi mediul Internet. La momentul lansării acestuia de către Euroweb România, în aprilie 2005, Eurovoice era primul serviciu funcţional de acest gen din sud-estul Europei şi al treilea din lume.

Despre Euroweb România S.A.

Euroweb România este unul dintre jucatorii importanţi ai pieţei de telecomunicaţii din România. Acţionarul principal al Euroweb România S.A. este Invitel Rt., operatorul alternativ cu cea mai mare infrastructură proprie din Sud-Estul Europei.

Fondată în 1998 prin achiziţionarea de către Euroweb International a Diviziei Internet Rokura Sumitcom şi a societăţii private Mediator, Euroweb România S.A. este iniţiatorul unuia dintre primele servicii comerciale de acces la Internet din România - reţeaua Starnets (1993). Deschizător de drumuri în industria telecomunicaţiilor din România, Euroweb România este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociaţia Naţională a Internet Service Provider-ilor) şi iniţiator al proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).

Compania şi-a focalizat activitatea pe furnizarea de soluţii de comunicaţii IP şi Internet destinate segmentului de afaceri, precum şi pe integrarea strategică a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP şi video-telefonie.

Euroweb România deţine certificările ISO 9001 şi ISO 14001 pentru managementul sistemelor de calitate şi mediu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb