CRISTINA NICOLESCU, Noul Director General al Allianz-Ţiriac Pensii Private

A.M.
Comunicate de presă / 23 iulie 2018

Noul Director General al Allianz-Ţiriac Pensii Private

Începând cu 1 august 2018, Cristina Nicolescu preia funcţia de Director General al Allianz-Ţiriac Pensii Private, după ce, în ultimii 9 ani, a coordonat Divizia de Investiţii a Allianz-Ţiriac Asigurări, conform comunicatului remis redacţiei.

Cristina Nicolescu deţine o experienţă profesională în managementul investiţiilor de peste 15 ani, fiind implicată în gestionarea portofoliului de active financiare ale societăţii şi evaluarea şi optimizarea riscurilor aferente investiţiilor, pentru asigurarea unei performanţe pe termen lung.

Cristina Nicolescu: "Sunt onorată să mă alătur unei echipe care, în cei zece ani de activitate, a demonstrat competenţă profesională şi a construit o reputaţie solidă. Cred cu tărie în viabilitatea sistemului de pensii administrate privat din România, convinsă fiind că încrederea în noi va inspira încrederea celorlalţi."

Numirea noului CEO al Allianz-Ţiriac Pensii Private este supusă aprobării de către Autoritatea de Supraveghere Financiară şi, doar după obţinerea aprobării autorităţii şi îndeplinirea celorlalte formalităţi legale, aceasta îşi va putea exercita atribuţiile specifice poziţiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In acest mesaj doresc sa prezint o latura a activitatii de "afacerist" a lui Tiriac, pe care multa lume nu o cunoaste! Tiriac "pozeaza" in public ca un afacerist onest, care si-a " obtinut" imensa avere in mod cinstit!

    Complet eronat! 

    Tiriac este unul dintre cei mai rapace asa-zisi "afaceristi", fara nici un pic de scrupule, o hiena printre oameni! 

    Nu ma refer la afacerile cu statul, imediat dupa revolutie, cunoscute la acea vreme ,ma refer la relatiile de afaceri cu partenerii sai, pe care ii privea in ochi , cu un cinism feroce, in timp ce-i jecmanea , fara sa-i tresara macar in fir din mustata sa honvediana! 

    Detailez: 

    In anul 1992 s-a infiintat Banca Tiriac, cu 51% subscris de Tiriac, 49% de restul de actionari, persoane fizice, care au subscris cu incredere, mai ales dupa promisiunile mogulului intr-o afacere reciproc avantajoasa! 

    Cea a facut "hiena" ,asa-zis afacerista, in urmatorii ani? 

    A bocat an de an distribuirea dividendelor ( banca avea profituri foarte mari), fonduri care erau trecute la Fondul de dezvoltare al bancii! 

    In acelasi timp, a facut mariri succesive ilegale a capitalului social(cu concursul justitiei corupte din acea vreme, care a fost sesizata!),insusindu-si aproape pe nimic , an de an, procente din capitalul social, diminuind sistematic valoarea actiunilor " camarazilor" sai minoritari! 

    Pana la urma, rapacele asa-zis "afacerist" a ajuns , cu complicitatea justitiei, sa detina peste 95% din capitalul social all bancii, restul de 4,5 % lasandu-l (strategic,deoarece, vedeti mai jos,a mai dat un "tun"si din acest procent de 4,5%) , in"marinimia"sa, colegilor sai minoritari, cu care a pornit la drum( deci, initial, Tiriac-51% si minoritari 49%). 

    Jaful nesatulului nu s-a oprit aici: a negociat pe ascuns,cu banca italiana Unicredit, vazarea actiunilor la pret dublu fata de pretul propus minoritarilor! 

    Anterior, inainte de a-si vinde actiunile,a mai dat o lovitura unora dintre partenerii sai minoritari,pacalindu-i cu rascumpararea actiunilor la un pret de nimic. 

    In urma vanzarii pachetului majoritar de actiuni, Tiriac a "obtinut"aprox. 1 miliard de euro, plus beneficiile uriase ale bancii de-a lungul anilor, prin raptul financial asupra colegilor minoritari,cu ajutorul carora a infiintat banca! 

    Si iata cum,la onorabilul nume Ion Tiriac,marele "afacerist"si-a adaugat si apelativul "miliardar"!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb