D-Link la CeBIT 2007 - se concentrează asupra soluţiilor pentru business

Comunicat D-Link
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 martie 2007

D-Link, furnizor de soluţii complete pentru reţele utilizate de consumatori individuali şi companii, se prezintă la CeBIT 2007 în Sala 13, Standul 71, cu un concept inovator de stand. Accentul se pune pe soluţii complete de reţele pentru companii micii, mijlocii şi în special filiale de birouri, încorporând noile aplicaţii UTM (Unified Threat Management) de la D-Link.

Concentrat asupra consumatorilor, D-Link va lansa pe piaţă familia completă de produse Wireless N, inclusiv noul Gigabit Router (DIR-655), care suportă Windows Vista.

Mai mult, D-Link va organiza noile "CeBIT Expert Talks" - discuţii cu experţi din industria de gen, analişti de piaţă şi reprezentanţi ai presei, care se vor derula de două ori pe zi, la standul D-Link, acoperind subiecte interesante din domeniul reţelelor.

Scenarii pentru soluţii de business inteligente

Portofoliul D-Link de produse pentru comunicaţii include Local and Wide Area Networks (LAN/WAN), Security, WLAN Profesionale, Wireless Switching şi Voice over IP (VoIP).

Folosind exemplul unei filiale, D-Link va demonstra avantajele unei infrastructuri de reţea care este dezvoltată folosind în cea mai mare parte componente de la un unic producător. D-Link va demonstra astfel în cadrul standului său scenarii inovatoare pentru reţele destinate companiilor mici şi mijlocii sau birourilor-filiale. Un accent deosebit se pune pe problemele de securitate, incluzând noile aplicaţii UTM de la D-Link, o soluţie unică şi completă care combină un firewall D-Link cu funcţionalităţi de securizare suplimentare, cum ar fi protecţie anti-virus, VPN, filtrare de conţinut şi echilibrare a volumului de lucru. Pentru a proteja şi mai bine datele importante ale companiei, aplicaţiile UTM oferă ocazia de a construi o infrastructură de securitate omogenă, diminuând astfel problemele de compatibilitate şi uşurând munca de administrare.

Adăugiri la familia de produse Wireless N

D-Link îşi dezvoltă familia de produse Wireless N la timp pentru CeBIT. La standul D-Link veţi putea vedea noul şi elegantul Gigabit Router DIR-655, complet alb, care suportă Windows Vista şi oferă porturi Gigabit LAN şi WAN. În plus, vizitatorii vor putea vedea Wireless N USB Dongle (DWA-140), un modem router conceput pentru ADSL (DSL-2740B), precum şi un bundle kit (DKT-410), alcătuit din Wireless Router DIR-635 plus un USB adapter (DWA-140).

Mai mult decât hardware: CeBIT Expert Talks (Discuţii cu Experţii la CeBIT)

Experţii IT de la D-Link vor organiza discuţii cu experţii din industria reţelelor, din cercetare, politică şi presă, abordând subiecte precum securitatea IT, viitorul preconizat pentru Voice over IP, convergenţa transmisiilor de date şi voce, precum şi tendinţe viitoare în domeniul IT.

Discuţiile se vor derula zilnic, de două ori pe zi, de la orele 11:00 şi 15:00, la standul D-Link, în Sala 13, Standul 71. Vă rugăm să ţineţi cont că în weekend nu se vor organiza asemenea discuţii.

Conferinţa de presă CeBIT

D-Link invită cu căldură jurnaliştii să vină şi să discute personal cu noi despre subiecte precum tehnologii, produse şi soluţii, precum şi strategii ale companiei sau strategii pentru produse. Purtători de cuvânt reprezentând managementul, managementul de produs sau strategii marketing ale companiei vor fi prezenţi la standul D-Link din Sala 13, Standul 71, pentru a discuta despre noutăţile de la D-Link şi direcţia de evoluţie viitoare a companiei. Pentru a vă programa o întâlnire, vă rugăm să contactaţi Flutlicht, Christine Rattel sau Diana Falke, Telephone: 49 (0)911 474950 sau E-Mail: dlink@flutlicht.biz.

Despre D-Link:

Compania continuă să lupte pentru excelenţă, fiind premiată ca designer, creator şi producător de soluţii pentru reţele, broadband, produse digitale electronice, comunicaţii de voce şi date, pentru medii cum ar fi locuinţa digitală, întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) şi companii mari. Realizând şi expediind pe piaţă milioane de produse pentru reţele sau conectivitate realizate, D-Link este un participant dominant şi un lider în domeniul preţ-performanţă pe piaţa reţelelor şi comunicaţiilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb