DAN NICA, PREŞEDINTELE PSD GALAŢI: ''A fost nevoie de un congres extraordinar pentru a valida o conducere responsabilă''

G.U.
Politică / 22 august 2020

''A fost nevoie de un congres extraordinar pentru a valida o conducere responsabilă''

Europarlamentarul Dan Nica, preşedintele PSD Galaţi, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că a fost nevoie de un congres extraordinar al formaţiunii pentru a valida o conducere responsabilă pentru prezent şi viitor, care să iniţieze programe de dezvoltare durabile pentru România, informează Agerpres.

Social-democratul a precizat că o conducere interimară a PSD, aşa cum a fost până acum, nu putea emite decizii definitive şi propune programe de dezvoltare pe mai mulţi ani, mai ales într-o perioadă ca aceasta, când ţara este marcată de crize profunde.

"A fost nevoie de un congres extraordinar, pentru că o conducere interimară, într-o perioadă de criză economică, socială şi sanitară foarte severă, are nevoie de un răspuns la acestea care să nu fie pus sub semnul întrebării. Or, o conducere interimară nu poate da o decizie definitivă şi nu poate să propună un program economic pe 4-5 ani şi chiar pe 7 ani, aşa cum este nevoie acum în România. Este nevoie de o răspundere asumată, de o conducere aleasă conform legii de un congres şi astfel toţi membrii PSD să-şi spună punctul de vedere asupra echipei care va fi la conducere. A fost nevoie de un congres extraordinar pentru a valida o conducere responsabilă pentru prezent şi viitor", a spus Nica.

Din noua structură principală de conducere a partidului, Consiliul Politic Naţional, care înlocuieşte Comitetul Executiv Naţional, vor face parte şi trei membri din PSD Galaţi, respectiv Dan Nica - lider al Grupului socialiştilor europeni din România în Parlamentul European, Ionuţ Pucheanu - vicepreşedinte regional la nivel naţional, şi Costel Fotea - preşedinte CJ Galaţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. domnule draga, dumneata cu ce esti responsabil?

    pe banii mei , desigur!? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb