Dan Voiculescu va fi eliberat condiţionat

Mina Irina
Anticorupţie / 18 iulie 2017

Dan Voiculescu va fi eliberat condiţionat

Actualizare 17:41 Dan Voiculescu: "Aceşti trei ani nu mi-i mai dă nimeni"

Omul de afaceri Dan Voiculescu, care execută din 8 august 2014 pedeapsa de zece ani de închisoare primită în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, a declarat că i-au fost furaţi trei ani din viaţă, pe care nu îi va mai da nimeni, chiar dacă Traian Băsescu va ajunge la închisoare.

Dan Voiculescu a afirmat: "Mi-au fost furaţi trei ani din viaţă. Aceşti trei ani nu mi-i dă nimeni, chiar dacă intră Băsescu la închisoare. Cât am stat în puşcărie, am avut două sentimente deosebite, profunde, care au iesit în evidenţă. primul sentiment a fost unul de durere a pleopelor, pentru faptul că stăteam cu ochii închişi mai mult de jumătate de zi. Mi-am creat un fel de acvariu în care am încercat şi am reuşit să trăiesc. Am trăit trei ani într-un acvariu".

Voiculescu a adăugat: "A început să-mi placă acest cuvânt, puşcărie. Am avut multe sentimente profunde, dar două au ieşit în evidenţă. Primul era un sentiment de durere. Mă dureau foarte tare pleoapele, stăteam mai mutl de jumătate de zi cu ochii închişi. (...) Al doilea sentiment a fost regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza mea, pentru ca eu să ajung la închisoare".

Fostul senator a făcut multe referiri la dosarul în care a fost condamnat la zece ani de închisoare şi a spus "că nu este niciun prejudiciu acolo", întrebat despre neplata prejudiciului.

În timpul declaraţiei sale, Voiculescu le-a cerut jurnaliştilor să închidă ochii, "pentru a se teleporta la poarte penitenciarului".

(A.C.)

-------

Actualizare 14:50

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, poate fi eliberat condiţionat, au decis magistraţii Tribunalului Bucureşti. Decizia este definitivă, potrivit unor surse din presă.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins, astfel, contestaţia Parchetului la decizia Judecătoriei Sectorului 5 de eliberare condiţionată a omului de afaceri, conform News.ro.

"Respinge contestaţia Parchetului. Dispune punerea de îndată în libertate", este decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

(A.C.)

-------

Magistraţii Tribunalului Bucureşti urmează să decidă definitiv, astăzi, dacă Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul ICA, poate fi eliberat condiţionat.

În prima instanţă, decizia a fost de eliberare condiţionată a omului de afaceri. Dan Voiculescu este internat sub pază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar surse medicale au declarat pentru News.ro că este posibil ca el să fie externat în cursul acestei zile.

Dan Voiculescu a fost internat vineri după-amiază sub pază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar surse medicale declarau că el ar urma să fie supus intervenţii chirurgicale, pentru ocluzie intestinală.

Luni seară, surse medicale au precizat pentru News.ro că omul de afaceri nu a mai fost operat, pentru că a răspuns bine tratamentului administrat. Aceleaşi surse au afirmat că Dan Voioculescu este posibil să fie externat astăzi.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Mare bucurie ca avem un securist in plus in libertate.

    1. Urmează și CEDO, despăgubiri, tot tacâmul. :)

      Despăgubirile pe care le va încasa Voiculescu urmează să le plătim noi. De ce? Pentru că o justiție ticăloasă a permis condamnarea pe nedrept a oamenilor doar pentru că-l supărau pe Băsescu??? Dosarul ăla e o panaramă totală: procurorul care l-a întocmit e în pușcărie, iar judecătoarea care l-a executat e dată afară din magistratură, culmea, pentru acel proces!!!

      Deja plătim pentru Voiculescu. În loc să se încaseze chirii de la antene pentru imobilele confiscate s-a preferat paza lor. Cât costă firma de pază? 40 000 EUR/lună! Cât vor costa despăgubirile? Mult, extrem de mult! Întreb și eu ca omul simplu: DE CE SĂ PLĂTESC EU, DE CE SĂ PLĂTIM NOI???? Să plătească Băsescu, Coldea, Camelia Bogdan, Kovesi s.a.m.d. De ce nu-s ăștia puși la plată??? 

      P.S. Make, se duce dracu sistemul ăsta securistic al vostru! Pas cu pas, cărămidă cu cărămidă! Vedea-o-aș pe Koveși-n pușcărie! 

    Sa speram ca personajul chiar e bolnav si nu a luat si el o hartie medicala,cum obisnuiesc elevii ,pentru a nu participa la orele de sport

    1. ba tocmai s-a constat ca ocluzia a disparut.

      ar trebui sa dea o justificare judecatorii pentru punerea lui in libertate. sa faci 3 ani din 10 e invitatie la hotie 

      Procurorul Eva se află în drum spre pârnaie. Camelia Bogdan a fost dată afară din magistratură.

      Practic, niște mafioți l-au executat și vor răspunde asemeni lui Vișinescu.

      Dar pentru asta trebuie să mai treacă niște ani până când se lămuresc și ulimii mononeuronați în privința băselii mafiote. 

    Doar 3 ani ai stat? Meritai 30 cel putin!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb