Delgaz Grid a înfiinţat reţele de distribuţie gaze naturale în localităţi din judeţul Botoşani; investiţie de peste 2,5 milioane de lei

T.B.
Companii / 5 februarie

Delgaz Grid a înfiinţat reţele de distribuţie gaze naturale în localităţi din judeţul Botoşani; investiţie de peste 2,5 milioane de lei

Localităţile Hudum, Mănăstirea Doamnei şi Agafton, care aparţin comunei Curteşti (jud. Botoşani), beneficiază de alimentare cu gaze naturale de la finele anului trecut, urmare a parteneriatului public-privat dintre autorităţile locale şi operatorul reţelei de distribuţie Delgaz Grid, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

Peste 2,5 milioane de lei este valoarea investiţiei care a constat în înfiinţarea reţelei de gaze naturale din cele trei localităţi, în lungime de circa 11 kilometri, informează sursa.

Etapa următoare pe care o au de parcurs locuitorii din Hudum, Mănăstirea Doamnei şi Agafton, respectiv instituţiile şi firmele din zonă, este realizarea racordurilor individuale, conform sursei menţionate.

Potrivit companiei, "Aproape jumătate din valoarea investiţiei din comuna Curteşti a fost contribuţia companiei Delgaz Grid. Cele trei distribuţii nou-înfiinţate în judeţul Botoşani sunt parte a celor 14 realizate pe parcursul anului trecut în baza parteneriatelor încheiate cu autorităţile locale", spune Cristian Ifrim, directorul general adjunct al Delgaz Grid.

Potrivit comunicatului, "Asocierea cu compania Delgaz Grid a fost una de impact şi iată că reţeaua de gaz nu mai este doar un proiect pe hârtie, ci a devenit o realitate. În curând, întreaga comunitate din zonă va resimţi beneficiile alimentării cu gaze naturale", a declarat Maricel Anton, primarul comunei Curteşti.

În anul 2023, Delgaz Grid a înfiinţat 14 distribuţii de gaze naturale, lungimea totală a reţelei construite depăşind 110 km. Cea mai mare distribuţie de gaze naturale dintre cele 14 înfiinţate în 2023 în parteneriat cu autorităţile locale este cea din municipiul Topliţa (jud. Harghita), cu o lungime de 35 de kilometri, arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb