Dezvoltatorii imobiliari îşi prezintă ofertele în cadrul Project Expo

E.D.
Companii #Imobiliare / 21 mai 2014

Târgul Imobiliar Project Expo, care se desfăşoară în perioada 23-25 mai, la Sala Palatului, vine cu lansări de proiecte, apartamente amplasate în blocuri noi şi cu preţuri care pleacă de la 16.600 euro, vile la preţ de apartament, adică 50.000 euro, dar şi premii constând în mobilier, excursii în străinătate şi chiar o locuinţă, informează un comunicat remis astăzi redacţiei.

Adina Patilea, brand manager Târgul Imobiliar Project Expo, a declarat: "Putem spune fără nicio umbră de îndoială că piaţa imobiliară îşi revine încet şi sigur. În această perioadă s-a lansat un număr foarte mare de ansambluri noi, deşi încă există un stoc de locuinţe semnificativ pe piaţă. În momentul de faţă, Popeşti Leordeni şi Berceni sunt zonele cu cea mai mare dinamică din Capitală. Anual, se finalizează, în această zonă, o medie de 1000 de apartamente, precum şi un număr considerabil de vile. O diferenţă semnificativă faţă de anii trecuţi este dată şi de faptul că dezvoltatorii au reînceput să construiască şi în nordul şi chiar în centrul Bucureştiului, zone neglijate în ultimii ani".

Cel mai ieftin apartament din cadrul Târgului Imobiliar Project Expo este o garsonieră care costă, în cele trei zile ale evenimentului, 16.600 euro şi are 30 metri pătraţi utili. Locuinţa este amplasată în Sudul Capitalei şi promovată de către Nemar Rezidential. De asemenea, o altă ofertă atractivă este o vilă de 125 metri pătraţi cu 2 dormitoare, un living şi trei băi, la valoarea de 50.000 euro.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb