Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe preia în portofoliu proiectul rezidenţial Obor Est Residence

R.S.
Companii / 9 mai

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe preia în portofoliu proiectul rezidenţial Obor Est Residence

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe preia în portofoliu proiectul rezidenţial Obor Est Residence, localizat în zona de est a Bucureştiului, pe platforma fostei fabrici "Izolatorul". În urma unui amplu proces de analiză a particularităţilor proiectului existent, finalizat prin aportul adus conceptului şi temei de proiectare, compania anunţă relansarea acestuia sub brandul Hagag, cu denumirea comercială "H East Residence", conform unui comunicat transmis redacţiei.

Ansamblul de locuinţe - dedicat segmentului mediu al pieţei - se întinde pe o suprafaţă de teren de peste 17.500 de metri pătraţi şi este dezvoltat în două faze de construire.

"Ne uităm deja de mai bine de doi ani către zona de est a Bucureştiului, unde am identificat un potenţial enorm pentru dezvoltare şi ne bucurăm să putem adăuga în portofoliu acest nou proiect prin care ne extindem oferta rezidenţială cu peste 500 de apartamente noi. Vorbim despre o zonă care, în ultimii trei ani, a înregistrat o evoluţie semnificativă în ceea ce priveşte cererea. În acelaşi timp, vorbim despre o zonă unde stocul de unităţi locative este predominant învechit, cu foarte puţine construcţii noi. Aşadar, avem încredere că H East Residence va aduce plus-valoare nu doar clienţilor care doresc să locuiască sau să investească într-un complex rezidenţial nou şi modern, situat într-o locaţie bine conectată, ci şi zonei în ansamblu.", spune Yitzhak Hagag, Cofondator şi acţionar principal al Hagag Development Europe, potrivit comunicatului.

Contribuţia, viziunea şi implicarea echipei Hagag Europe încă din etapele incipiente ale tranzacţiei se reflectă în îmbunătăţirile aduse conceptului şi temei de proiectare atât pe partea de estetică a faţadelor, cât şi în zona de reconfigurare şi optimizare a unităţilor locative, a materialelor, finisajelor şi instalaţiilor, inclusiv în aria elementelor care ţin de eficienţă energetică şi sustenabilitate.

Antreprenorul General este BTDConstruct & Ambient, iar managementul de proiect este asigurat de Vitalis Consulting.

Faza I a proiectului, unde lucrările de execuţie a structurii de rezistenţă sunt în curs de finalizare, va livra trei clădiri rezidenţiale cu unsprezece etaje (2S + P + 10E), un imobil cu şase etaje (2S + P + 5E), şi un număr total de 273 de apartamente, 380 locuri de parcare şi 2.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale moderne. Finalizarea lucrărilor este programată pentru finalul anului 2025, se menţionează în comunicat.

Totodată, în acord cu standardele şi politica de servicii a companiei, H East Residence va urma linia proiectelor rezidenţiale din portofoliul local al companiei şi va oferi rezidenţilor şi investitorilor servicii de administrare a complexului şi a proprietăţii, o echipă Concierge dedicată şi opţiuni de mobilare şi amenajare la cheie, alături de confortul şi siguranţa de a locui într-un ansamblu rezidenţial de tip "Gated Community".

Odată finalizat, ansamblul va cuprinde şapte imobile cu 568 de unităţi locative de tip studio, două, trei şi patru camere, deservite de 824 de locuri de parcare subterane şi supraterane. Celor 50.000 de metri pătraţi construiţi de apartamente li se adaugă peste 5.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale amplasate la parterul clădirilor rezidenţiale şi aproximativ 5.200 de metri pătraţi de spaţii verzi în interiorul complexului, staţii de încărcare pentru autoturisme electrice, loc de joacă şi multiple căi de acces, precum şi facilităţile zonei, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb